Hur du hittar min DMV Office

En Department of Motor Vehicles är ett statligt drivna myndighet som reglerar driften av motorfordon i den platsen . Om du vill köra en bil , måste du besöka din närmaste DMV gren och få ett körkort . Karta

Bläddra en karttjänst som låter dig söka efter plats , t.ex. Google Maps . I sökrutan skriver du orden " DMV nära " och en specifik adress . Den allmännyttiga diagrammen DMV kontor i relation till den adress och ger text länk som du kan klicka på för att visa information om den valda DMV grenen .
Webbplats

Använd din favorit sökmotor , skriv in namnet på den stat , följt av " Department of Motor Vehicles " för att visa länkar till relevanta webbplatser . Dubbelklicka på en länk för att besöka avses sidan . Många , om inte alla , DMV webbplatser innehåller en sökfunktion som låter dig söka efter kontor med adress . Om inte , tomten innehåller en förteckning över dessa kontor .
Person

Slå din hjälp telefonkatalog och be om telefonnummer och adress till DMV kontoret närmaste yo din position . Operatören kan ge information och anslut dig direkt eller tillåter dig att skriva ned numret för en senare anslutning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145575.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.