Saker att veta om skriftligt tillstånd Test i New Jersey

En person måste vara minst 16 år gammal för att köra ett motorfordon i New Jersey. Eventuella första gången förare måste passera en 50-fråga skriftligt kunskapsprov med betyget 80 procent eller bättre för att få en förares tillstånd. Förare under åldern av 17 som klarar provet får eleven elevens tillstånd, som tillåter dem att köra med tillsyn i minst sex månader. Tillståndet är giltigt i två år. Varje förare 17 år eller äldre som passerar den skriftliga tentamen får en undersökning tillstånd, vilket kräver minst tre månaders övervakad körning. Det gäller även för två år. Förberedelser för test

redo för det skriftliga tillståndet testet igenom New Jersey Driver Manual. Handboken innehåller information som krävs för att klara provet, säkerhetsinformation och New Jerseys kör föreskrifter. Sökande kan också gå online till state.nj.us /MVC /licenser för att ta en praxis examen som har exempel på frågor från Department of Motor Vehicles testet. Provet Testet ger en klass och de rätta svaren för sökandens hänvisning. Addera Vad behövs för att göra testet

En 16-årig sökande måste ge bevis av inskrivning i en förarutbildning kurs och ett undertecknat brev av samtycke från en förälder eller vårdnadshavare. Varje test sökande måste också kunna styrka sin identitet genom att skicka 6-punkten ID-kontroll. För att passera kontrollen, måste den sökande ha en primär-ID, som kommer att lägga upp till fyra punkter. Fyrgradig primära former av ID har ett amerikanskt pass, civil födelseattest, medborgarskap certifikat och papper adoption. En bestyrkt kopia av ett personbevis från New Jersey är också OK att använda, men fotokopior kommer inte att accepteras.

Att slutföra resten av 6-punkts ID-kontroll, kan en sökande använder ett amerikanskt skola ID , vilket är värt två poäng. Några godtagbara en-punkts dokument är ett Social Security-kort, ett ATM-kort med den sökandes förtryckta namn och underskrift, och ett kontoutdrag. En ATM-kort och kontoutdrag kan inte användas tillsammans. Dessutom kan en sökande inte använda mer än två en-punkts former av ID. För en 6-gradig ID-kontroll checklista, gå till state.nj.us /MVC /Licenser /DocumentSelector /index.htm.
Fatta testet

Den skriftliga tillstånd Testet kan tas på ett motorfordon kommissionens Driver Test Center. Det kostar inget att ta examen. Om den sökande inte gör minst 80 procent, måste han boka en tid för att ta testet igen och betala en avgift för omtentamen. Det skriftliga provet ges på engelska samt spanska, franska, kinesiska och flera andra språk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145534.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.