Vilka är de funktioner ett bilbatteri ?

Bilens batteri har till uppgift att lagra elektrisk energi , kraft som behövs för att antända starter och hålla bilen igång . Ett svagt eller urladdat batteri kommer att lämna dig strandsatta , medan en hälsosam bilbatteri kommer att utföra de uppgifter som den avser att utföra . Grunderna

Med elektrisk lagrad energi , kommer bilens batteri har tillräcklig " juice " för att leverera ström till startmotorn , som , när de vände sig , hjälper till att starta bilens motor . Ett problem med batteriet , knutpunkter , sladdar eller förrätt kommer att hålla din motor körs .
Generator

ögonblick din motor börjar löpa , är generatorn aktiveras att leverera el som genereras av rörelsen av två block och en drivrem . Så länge generatorn fungerar bra , viktiga funktioner såsom strålkastare , torkarna , ljudsystem och klimatkontroll kommer att fungera .
Voltage Regulator
< p > batteriet blir frisk ström från regulatorn , som styr regulatorn att skicka ström till batteriet . Detta steg säkerställer att batteriet har tillräckligt med energi för att starta din bil nästa gång du vrider om nyckeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145680.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.