Hur får man en Texas körkort med Mail

För att få en Texas körkort förnyelse genom post, måste du besöka Texas Department of Public Safety hemsida. Det tar bara cirka 15 till 20 dagar för att få ditt nya körkort. Saker du behöver: Aktuellt körkort
Visa fler instruktioner
1

Besök Texas Department of Public Safety Körkort Division webbplats (se Resurser). Klicka på länken till "Förnya körkort". Har din nuvarande körkort, ett kreditkortsnummer och personnummer händig och klicka på "Fortsätt".
2

Fyll i ditt körkort nummer, födelsedatum, de 4 sista siffrorna av ditt personnummer och DPS revision (finns på sidan av ditt foto). Tryck på "Fortsätt". Addera 3

Nästa skärm kommer att fråga om du vill ändra din adress eller förnya din licens. Välj förnya alternativet och bekräftar din förmåga att säkert framföra ett fordon. Tryck på "Fortsätt".
4

Nästa skärm kommer att fråga om du är en amerikansk medborgare, vill registrera dig för att rösta eller ändra din adress. Klicka på knappen för att uppdatera din adress, om det behövs, eller för att gå till nästa skärm.
5

Nästa skärm kommer att be om din kreditkortsinformation. Din förnyad licens ska visas i e-post inom 15 till 20 dagar. Du kan skriva ut ett tillfälligt förare tillstånd som är giltigt i 45 dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145161.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.