Hur begär jag en Georgia Plate tillståndlicense?

Delstaten Georgia erbjuder ett flertal särskilda registreringsskyltar, varav en för Georgia State University. Du kan få en för din bil om du är en juridisk person med hemvist i Georgien och bilen väger mindre än 14.000 pounds. Kraven är desamma som för en vanlig registreringsskylt plus en extra avgift. Saker du behöver
skrivmaskin eller bläckpenna
Valid Georgia körkort eller statligt ID för varje ägare
ägarbevis
Försäkringsbevis
Bevis Skatter bostad Köpa och avgifter
Bevis på utsläpp kontroll (om det behövs) katalog Form T-22B: Certifiering av Inspection (om det behövs)
Visa fler instruktioner
1

förvärva och fyll Form MV -1: Ansökan om etikett och /eller titel. Du kan ladda ner blankett som PDF från motorfordon division hemsida och fyll i det i förväg, eller få en från din lokala länet skatt commissioner kontor. Använd en skrivmaskin eller en penna med blått eller svart bläck. Om du bara ansöka om ett tag och inte en titel eftersom du inte måste ha en titel, också skaffa blankett T-22B: kontrollintyg. Har en polisman fylla i och skicka tillbaka det till dig.
2

Gå till din lokala länet skatt commissioner kontor. Ta den färdiga MV-1 form giltigt körkort eller statligt ID, bevis på innehav av bilen, bevis på bilförsäkring, bevis på bostad i delstaten Georgia, bevis på utsläppen inspektion om ditt län kräver det för bilens fabrikat och modell, Form T-22B om det behövs, och pengar för skatter och avgifter. Om du och en annan person äger bilen gemensamt, båda behöver ett giltigt körkort eller statligt ID.
3

Meddela expediten att du vill ha en Georgia State University registreringsskylt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145518.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.