Fördelar och nackdelar med skolan Drivers Ed

Det fanns en tid när föräldrar lärde sina tonåringar att köra. En generation gick på erfarenheter för körning genom att visa sina tonåringar hur man kör, sedan får tid bakom ratten. Inte alla tonåringar fick en väl avrundad erfarenhet av bilkörning. Att få ett körkort för dem utan familj att hjälpa var ibland ett problem. Skolor klev in, för alla elever når körning ålder erbjuder Drivers Ed. Föräldrar

När barnen förvandlas till tonåringar, får tid med föräldrarna mer begränsad eftersom tonåren har skolaktiviteter och hellre umgås med vänner än föräldrarna. Undervisning en tonåring att köra kan ge en helt ny möjlighet för förälder och tonåring att binda. Tid tillsammans i ett fordon ger tid inte bara att förmedla kunskap om körning, men också några lektioner liv. Den tiden tvingar ihop den förälder och tonåring att spendera mängder av tid tillsammans, öppna dörren för djupare delning. Också, skola Drivers Ed program kostar ofta pengar och är en icke-ackrediterad kurs. Föräldrar inte betalt.
Släktingar och vänner

Ibland är blandningen av bilen, förälder och ny förare inte en bra mix. Om en förälder inte kan lära en tonåring som vill lära sig att köra och få ett mått av självständighet med ett körkort, ger ofta en betrodd släkting eller äldre vän behövde utbildning. Barn litar ofta en förälders råd implicit. Tonåringar tenderar att göra motsatsen till vad föräldrarna begära när de försöker hitta sin egen väg. De kommer att lyssna på andra betrodda vuxna, emellertid, liksom en vän eller släkting som tonåring kan vända inte bara för förarutbildning, men även för andra problem i livet. Dessa 100 timmar rekommenderad körtid är mer sannolikt att uppnås vid körning med en släkting eller vän i verkliga körsituationer.
Virtual Driving

Skolor kan ge all den tonåring behöver lära sig att köra. Många skolor erbjuder mock-up fordon med en virtuell körupplevelse. Med tonåringar lära sig att köra genom att öva i en virtuell värld ger dem några verkliga till-livet körupplevelser utan risk. Tonåringar får sina första erfarenheter och göra sina första misstag inte bakom ratten i en bil, men i en säker virtuell miljö där de kan se och kanske till och med "känsla" konsekvenserna av sina handlingar, men utan egentlig skada. Ska de kraschar i en virtuell värld, kan de fortfarande känna skräcken av dåliga beslut utan lider den sortens livshotande hittats situationer hade de gjort det misstaget när du kör en riktig bil och lida en verklig olycka.

skyddad miljö


En vän eller förälder som lär en tonåring att köra kanske inte har all den kunskap som en ny drivrutin måste vara säker på vägen. En vän eller förälder också kanske inte har det tålamod som krävs och en plötslig explosion av känslor kan vara förödande för en novis förare. I en skola chaufföred situation, är att känslor ersätts av solid balans av att lära sig köra lagar, virtuella upplevelser körning och faktiska praktisk körning. Skolan Drivers Ed program börjar ofta sina elever på ett drivande fält med körning instruktörer som vet hur och vad man ska undervisa utan att skrika, sätta downs eller tveksamhet som kan bli följden av en mer informell undervisningsmiljö.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145517.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.