Hur man arbetar en Flappy Box Paddle Gear

Flappy paddla växellådor ger dig kontrollen finns i en vanlig växellåda - en pinne skift - utan att behöva en manuell koppling. En automatisk växellåda växlar på eget initiativ när motorvarvtal når en viss hastighet, du har ingen kontroll över processen. Med en flappy paddel växellåda, flytta dig från en växel till nästa, men med tummen. Kopplingen påverkas av elektroniken när du trycker ned växeln knapp eller omkopplare. Medan en flappy paddel växellåda är inte så enkel att använda som en automatisk växellåda, är det knappast svårare och ger dig betydligt mer kontroll. Instruktioner
1

Få i bilen. Starta motorn, kontrollera dina speglar och testa dina lampor och blinkers. Sätt på dig säkerhetsbältet, sätta foten på bromsen och lossa parkeringsbromsen.
2

Sätt bilen i växel och släpper bromsen. Sätt foten på gaspedalen. Lyssna på motorn för att bestämma rpm eller periodiskt blick på varvräknaren. När motorns varvtal når den hastighet som du vill flytta, tryck på knappen eller spaken som elektroniskt skiftar växellådan för dig. Återigen, lyssna eller övervaka rpm och skift vid lämplig tidpunkt. Cykla genom växlarna tills du når din högsta eller din marschfart.
3

Tryck ned bromsen och bromsa motorns varvtal tills du kan växla ned utan övervarvning av motorn när växellåda droppar ner en växel. Tryck på knappen för att flytta ner. Se till att övervaka rpm så att motorvarvtalet inte får så långsam att du släpa motorn och göra fordonet sticket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145825.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.