Hur man använder en svävare

Svävare är fordon som flyger några inches ovanför ytan på en luftkudde. Drivrutiner behöver träna för att köra dessa fordon, men det bör inte ta mer än en halv dag att få jist av kontrollerna. De glider över marken med hjälp av liftsystem som gör det möjligt att röra sig utan hjul av något slag. Föraren måste ta hänsyn till detta när man försöker förstå hur man kör en av dessa maskiner. Läs vidare för att lära sig mer. Instruktioner
1

Ta lärdom eller åtminstone en grundläggande snabb kurs för att bekanta dig med kontrollerna av din svävare på marken eller på vattnet. De flesta hyra platser kräver att du tar någon form av kurs för att bevisa att du kan hantera själv med sin utrustning.
2

Flytta dina kunskaper till vattnet och öva dina färdigheter. Körning på vattnet skiljer thatn på marken så vänjer sig båda. När du glider ovanpå en luftkudde, vara säker på att du inte är nära någon eller sak som du kan slå eller skada samtidigt som man övar.
3

Styr svävare till höger och vänster genom att flytta roder med hjälp av styret. De roder är monterade bakom dragkraft propellern under fordonet och skifta riktning genom att omdirigera luften.
4

Öva med vägledande bar vrida vänster och höger. Du kommer att märka att tiden det tar att göra svängar och tidpunkten du behöver för att förvandla. Vrid försiktigt de första fie gånger så att du kör så att du inte tipsa din svävare.
5

Stoppa svävare på mark eller vatten genom att minska strömmen och bromsa tills du slutar. Det finns inte bromsa, så du måste ha förtänksamhet på din nästa sväng och stanna tillräckligt långt i förväg så att du inte klarar dig vänder eller vänds.
6

Vänd svävare runt 180 grader och Dragkraft i motsatt riktning för att kompensera din hastighet samtidigt på isen. Med bara retardation hastigheten kan ta mycket lång tid på slick isen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145103.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.