Skaffa en CDL med en passagerare Godkännande

Den federala regeringen kräver att varje stat fastställa miniminormer för utfärdande av en kommersiell körkort, eller CDL. En giltig CDL krävs för att driva ett kommersiellt fordon med en totalvikt av mer än 26,000 pounds, alla fordon som bär en mängd farliga ämnen som kräver skyltning eller ett fordon som konstruerats eller används för att transportera sexton eller fler passagerare. Förutom ett CDL måste du skaffa en påskrift för att köra vissa typer av kommersiella fordon som skolbussar och andra passagerarfordon. Saker du behöver
CDL manuell
Passenger påskrift manual
Körkort
Social trygghet kort
Federal medicinska Pengar kort
för DMV avgifter
Visa fler instruktioner
Pass Din kunskapstester
1

Studera CDL och passagerare handböcker Godkännande från din utrikesdepartementet av motorfordon. Testen kan vara knepigt, så ta din tid och behärska materialet innan du går in för att ta prov.
2

Gå till din lokala DMV kontor och begäran om att ta CDL allmänbildning och passagerare testar Godkännande . Du kommer att behöva presentera en aktuell körkort, ditt personnummer kortet, ditt DOT medicinska kortet och betala gällande statliga DMV avgifter.
3

Passera CDL allmänbildning testet och Passenger Påskrift kunskapstest och hämta ditt kvitto och provresultat.
Pass Din Skills Test
4

Boka tid med en DMV-certifierad CDL färdigheter testare att ta din kompetens testet . Vissa färdigheter testare har fordon du kan hyra för att ta provet medan andra kräver att du tar en lämplig bil att ta testet i.
5

Passera kompetens test för allmänna CDL och för passageraren Endorsement . Den kompetens testare kommer att kräva dig att presentera ditt körkort, försäkringsbevis, ett bevis på att du har klarat kunskapstester samt ett kvitto på kompetens testet avgiften.

Kompetenstest kommer att administreras i tre delar , en besiktning provning, en grundläggande kontroll prov och ett körprov. Du måste ta testet i ett fordon som är representativt för den typ av licens och påskrifter som du vill styra. Du måste klara alla tre delar för att klara kompetenstest.
6

presentera bevis på att du har klarat de kunskaper och färdigheter test för en kommersiell körkort och en passagerare påskrift på ditt lokala DMV kontor, tillsammans med kvitton för testning avgifter du har betalat. Din CDL med Passenger Godkännande kommer att utfärdas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145301.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.