Hur får man en körtillstånd Online

Körning tillstånd krävs för nya förare som lär sig grundläggande färdigheter för säker körning. Varje stat över hela USA kräver att alla underåriga som är gamla nog att driva ett fordon för att få ett tillstånd för en bestämd period innan du hämtar en licens. Statliga lagar skiljer sig, men många stater kommer också att kräva en förare kurs innan individen kan erhålla ett tillstånd, och varje stat har en minimiålder för ett körtillstånd. Instruktioner
1

reda statens lagar om nätet tillåter. Vissa stater, som Kalifornien, Florida och Georgia, har online-tillstånd tillgänglighet, medan andra inte gör det. Det är viktigt att ta reda på om staten har en option för att erhålla ett tillstånd på nätet. Ring den lokala DMV och be om en online-förare kurs och tillstånd är godkänd i staten eller om staten kräver traditionella kurser och personligen erhålla tillståndet på DMV.
2

Ta en online-förare utbildning kurs . De flesta stater kräver en förare utbildning kurs innan tillstånd ges. Många online förare utbildning kurser ger DMV testet för staten efter avslutad kurs.
3

Betala för kursen och tillstånd. Klass kostnader, avgifter och kostnader för tillstånd skiljer sig från staten och genom online-kurs.
4

Skaffa tillståndet. Kursen ger testet och kursen. Om testet är passerat, kommer de metoder för att få tillståndet skiljer. Vissa stater kommer att skicka den med posten medan andra kommer att kräva att gå till DMV och ta en bild innan du ger tillståndet. Den information om den specifika staten är antingen under eller erhålls när ber om DMV gör att online-kurser och tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145647.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.