Hur man klarar en Auto Inspektion

Passerar en automatisk inspektion krävs för alla bilar som drivs på allmänna vägar i USA. Den viktigaste delen av testet för alla fordon passerar avgasprovet. Andra säkerhetsinspektioner utförs, till exempel kontrollera att däck, vindruta, belysning och paneler kropp. Allt som anses olämpliga för vägen kommer att misslyckas en inspektion, men de flesta problemen är enkla att lösa. Saker du behöver
kryssmejsel
platt skruvmejsel
Ersättningslampor ruler
Nya däck
Visa fler instruktioner
1 < p> Inspektera avgassystemet på fordonet. Det bör inte finnas några avgaser läckor, som kan höras om fordonet körs. Ljuddämparen bör vara i god form och inte har ändrats på något sätt. Byt ut ljuddämparen om den manipulerats, annars kommer det att misslyckas utsläpp test utfört av auto inspektör. Rengör luftfiltret belägen i motorrummet.
2

Slå på och kolla alla bilens lampor, inklusive strålkastare, strålkastare, svarvning signaler och bromsljus. Byt lamporna som är utbränd. Ta ljuset enligt instruktionerna i bruksanvisningen. Beroende på bil, en Phillips-head eller platt skruvmejsel kan behövas för att ta bort skruvar eller pop ut klipp som håller lökarna på plats. Kasta den brända glödlampan.
3

Inspektera mönsterdjup på däcken. Däck som har mindre än 1/16th om en tum av slitbanan måste bytas ut. Kontrollera slitbanan nivå med hjälp av en linjal. Byt ut slitna däck mot nya på en däck verkstad.
4

Inspektera vindrutan för stora sprickor. Glas som har mindre marker kommer att passera kontrollen. Byt vindrutor som har stora sprickor, som utgör en fara för de åkande i bilen. Auktoriserade glas reparationsverkstäder kan ersätta vindrutor som måste bytas ut eller fylla små sprickor med en epoxi.
5

Ersätt karossdelar som faller bort av fordonet. Ett fordon med mycket skadade karosseridelar, t.ex. en hängande stötfångare kommer inte passera inspektion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145466.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.