Hur man väljer Förarens utbildning för en Teen

Det största hotet mot din tonårings liv är inte alkohol, droger eller ens grupptryck - det är att vara bakom ratten i en bil . Varje år , nästan 6000 tonåringar förlorar sina liv på grund av bilolyckor . De yngre din tonåring är , desto mer utbildning han behöver innan du hämtar ut på vägen . Det är viktigt att välja en drivrutin s utbildningsprogram för din tonåring som hjälper dem att fatta ansvarsfulla beslut på vägen och håller dem säkra . Instruktioner
1

Fråga om fri stat sponsrade förarens utbildningar på din tonåring gymnasiet . Slutföra programmet , som vanligtvis varar i 1 till 2 veckor . Ta emot ett certifikat som gör din tonåring som är berättigade till ett körkortstillstånd .
2

söka en förares utbildning i telefonboken . Leta efter ett ackrediterat program som fokuserar på att lära din tonåring att trafikreglerna . För att få ett körkortstillstånd din tonåring måste klara ett skriftligt prov .
3

Tänk online- förare utbildning kurser . Det finns oftast ingen en-mot - en inblandning eller på vägen erbjöd hjälp . Fördelen med dessa kurser är att de är billigare än privata kurser eller andra förare grundskolenivå .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145095.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.