Hur man blir en defensiv körning instruktör i Maryland

Förutom att ha nerver av stål, måste defensiv körning instruktörer i Maryland uppfylla en rad andra krav innan de blir certifierade. Eftersom bilkörning kan vara så farligt, tjäna certifiering som en defensiv körning instruktör är en omfattande process och tas på allvar av staten. Instruktioner
1

ansluta sig med en körskola som kommer att anställa dig efter att du blir certifierad. Detta är ett krav för att börja ansökningsprocessen, enligt Maryland Motor Vehicle Administration hemsida, som kan hittas på http://www.mva.maryland.gov/.
2

Kontakta Maryland Driver Instruktions Services Division för att få en ansökan om att tjäna certifiering som en drivande instruktör. (Se Resurs 1).
3

Fyll i ansökan och bifoga en kopia av ditt körkort, gymnasieexamen eller GED certifikat. Du måste inkludera en kopia av din treåriga färdregistreringen om du inte har bott i Maryland under minst ett år.
4

DMV kommer att granska din ansökan och kan söka ytterligare information . När din ansökan har granskats, kommer en kriminell bakgrund kontroll genomföras och din drivande post kommer att undersökas. Du måste ha en fysisk undersökning av en läkare som godkänts av din närstående körskola
5

. Resultaten kommer att hållas på skolan. Du måste fylla i en statligt godkänd drivrutin-utbildning kurs instruktör certifiering (se Resurser 2 och 3), visar skicklighet i undervisningen defensiv förare programmet
6

i engelska. Instruktören certifiering kurs, enligt enkel metod Driving School, kostar bara mindre än $ 700 med alla material som ingår.
7

Du måste bevisa att du är anställd av en certifierad körskola med dokumentationen från skolan . Skicka rätt dokumentation till motorfordon administration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145584.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.