Hur man kör assertively

Bilägare upplever ofta frustrerande situationer på vägen. Ibland är det den pensionär som inte verkar få pedalen till metallen. Ibland är det tung trafik. Och ibland är det förvirring hos en fyrvägs stopp. Oavsett situationen, kör är assertively en säker lösning till elände du möter bakom ratten. Läs vidare för att lära sig mer. Instruktioner
1

Ha förtroende. Nyckeln till offensiv körning är möjligheten att ha en säker outlook. Om du är säker på dina färdigheter som förare, kör assertively kommer lätt.
2

Känn din bil. Du kan inte vara en självsäker drivrutin om du fumla efter knoppar, söker tredje växeln och sträckte nacken för att hitta speglarna. Spendera tid att lära känna din bil och du kommer att känna dig mer bekväm att ta kontroll.
3

Precisera din destination. Några av de mest passiva förare på vägen är de som är osäkra på sin destination. Granska anvisningar innan du lämnar hemmet och vet exakt vart du ska. På så sätt undviker du farliga vanor som att sätta på din blinker förtid eller byta körfält i sista minuten.
4

Honor hastighetsgränsen. Enkelt uttryckt, hålla skyltad hastighet eller några miles ovan. Samhället har bråttom dessa dagar. Det skulle vara underbart att sakta ner saker, men de flesta människor har barn att försörja, hundar att gå och en morgonpendlingssträckan att möta. Körning med en hastighet som är betydligt lägre än hastighetsbegränsningen är farligt, irriterande och improduktiva.
5

behålla kontrollen över bilen. En offensiv föraren testar bromsarna ofta, har ett lätt grepp om ratten och har tagit sig tid att justera speglarna och ställa in radion innan du lämnar parkeringen.
6

Undvik att tveka. Att vara flummigt om dina avsikter på vägen är förvirrande för andra förare och kan vara farliga. Självsäker förare sällan andra gissa själva. Till exempel, om ett stoppljus är gult och du närmar dig korsningen i snabb fart, blick åt vänster och höger och om du ser någon fara, gå igenom ljuset. Racketen på bromsarna i sista minuten kraftigt ökar risken för en Fender Bender.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145104.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.