Hur Parallellt med parkera en Pickup Truck

Pickup lastbilar kan vara svårt att manövrera eftersom deras höjd begränsar sikten i trånga utrymmen. Men fickparkering en pickup kan vara lika enkelt som att parkera en mindre bil om du tar det lugnt och vet vad man ska titta efter. Läs vidare för att lära sig hur man på ett säkert sätt att fickparkera en pickup. Instruktioner
1

Dra upp bredvid bilen parkerad framför den öppna platsen. Du kommer att använda fordonet som en guide för att manövrera din pickup truck till parkeringsplats. Var säker på att du inte är alltför nära. Låt samma avstånd mellan de fordon som du skulle om du var parkering.
2

Tillbaka upp långsamt. Lämna din riktningssignal på så att alla bilar som kommer upp bakom dig vet att hålla sig ur vägen. Andra förare ska se det tomma utrymmet och din backup lampor och inse att du är fickparkering.
3

Slå mot trottoarkanten. När du har säkerhetskopierat till den punkt där kroppen (sitter i förarsätet) är i linje med den bakre änden av fordonet bredvid dig, börja vrida ratten så att den bakre delen av din lastbil rör sig mot trottoarkanten.
4

Fortsätt uppbackning men vrid ratten åt andra hållet. Använd din högra sidospegel att övervaka din närhet till trottoaren och samtidigt hålla ett öga på den främre änden av pickup. När din lastbil har rensat bilen framför dig, kan du vrida ratten åt andra hållet för att få den främre änden närmare trottoarkanten.
5

Räta ut och stannar. När den främre änden av pickup blir i linje med den bakre änden, är du redo. Fortsätt att röra sig långsamt och titta på backspeglarna fram tills detta sker. Kom ihåg, när de är korrekt parkerad, kommer du inte att kunna se den främre änden av fordonet bakom dig i backspegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145100.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.