Hur du får din G1 i Ontario

Sedan 1994 har provinsen Ontario hade en graderad licenssystem, där människor som vill skaffa sig ett körkort måste passera genom ett antal steg innan de kan få en full licens. Det första steget i detta system för bil förare kallas klass G1 licensen. Det gör att du kan köra i en uppsättning villkor, inbegripet körning med en fullt licensierad förare som har minst fyra års erfarenhet, kör endast med en alkoholhalt i blodet på noll, körning med enbart den medföljande licensierade förare i framsätet och alla andra passagerare som använder bilbälte, kör endast mellan 05:00 och midnatt, och inte köra på Ontarios stora motorvägar, inklusive drottning Elizabeth Way, Don Valley Parkway och Conestoga Parkway. Instruktioner
1

Se till att du är berättigad att ansöka om en klass G1 licens. Du måste vara minst 16 år gammal och kan överföra ett syntest och kunskapstest, och kunna visa giltig legitimation som styrker ditt namn, födelsedatum och underskrift.
2

Få en kopia av det officiella Förarens handbok, som innehåller all information du behöver för att föra kunskapen testet. Handboken kostar $ 16 och kan köpas på DriveTest examinerings, online från Publications Ontario eller från utvalda butiker, eller du kan se den online gratis.
3

Besök en DriveTest plats till ta kunskapen och vision tester. Du behöver inte boka tid för dessa tester, men det rekommenderas att du kommer minst en timme innan stängning så att du har tillräckligt med tid att slutföra dem. Avgiften för dessa tester är $ 10 och du måste uppvisa giltig fotolegitimation visar ditt fullständiga namn, födelsedatum och underskrift, såsom pass eller kanadensisk permanent uppehållstillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145475.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.