Hur vill kolla Points på ett körkort

flesta stater i USA använder ett poängsystem ansluten till ditt körkort. Poängen Systemet börjar när en ny förare får en licens eller tillstånd. Varje stat bestämmer hur många poäng ges till nya drivrutiner på grund av ålder. Olika objekt kan påverka antalet poäng på din licens, såsom biljetter, olyckor eller ingen bil försäkring. När punkter dras från din licens, kan det ta många år innan det fulla beloppet av punkterna läggs tillbaka. Om alltför många punkter subtraheras, är din licens återkallas. Det är viktigt att kontrollera hur många poäng på din licens, särskilt om du har varit inblandade i en olycka eller trafik överträdelse. Saker du behöver
Körkort
Computer
Telefonbok
Visa fler instruktioner
1

Hitta institutionen i ditt tillstånd som hanterar körkort. Använd en sökmotor och skriv in "Körkort" och ditt tillstånd i sökrutan. Klicka på lämplig webbplats länk till ditt tillstånd. Scanna webbplatsen för att kontrollera att det är den officiella hemsidan (webbplatsen bör nämna utrikesdepartementet som Department of Transportation eller Department of Revenue).
2

Sök på sidan finns en länk för att kolla din förarens licens poäng. Titta under "Vanliga frågor" om det inte finns en direkt länk eller skriv in "Körkort Points" i sökrutan för att hitta en online-artikeln med denna information. Addera 3

Beställ din färdregistreringen rapport på nätet om möjligt. Vissa stater tillåter dig att kontrollera din licens online medan andra kräver att du inställa sig personligen eller begäran per post. Betala någon avgift för att erhålla rapporten.
4

Titta i telefonkatalogen under sidor delstatsregeringen, om du inte har tillgång till en dator. Hitta platsen och telefonnummer närmast där du bor. Ring körkort plats och fråga hur du kontrollera hur många punkter på din licens.
5

Gå till körkort närmast dig, om du inte kan nå den avdelning via telefon eller om du måste inställa sig personligen för att ta emot informationen. Ta ditt körkort och annan erforderlig identifikation, såsom personnummer eller verifiering av uppehållstillstånd. Fråga vid informationsdisken, så du behöver inte vänta på en onödig linje. Betala kostnaden för rapporten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145751.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.