Hur att skriva ut en CDL Studiehandbok

Varje stat reglerar utfärdandet av kommersiella körkort . Dessa licenser tillåter föraren att köra fordon som används för transport av varor över statsgränserna . Skaffa en CDL är mer engagerade än att få en grundläggande körkort , och de sökande bör vara beredd att studera en helt ny uppsättning eller krav . Det är lätt att ladda ner en studiehandledning . Instruktioner
1

Öppna webbläsaren och hämta den senaste versionen av Adobe Reader om du inte har det . Adobe Reader är ett gratis program som gör att du kan öppna PDF-filer , filtyp de flesta stater använder för sina nedladdningsbara dokument .
2

Gå till DMV.org , som sammanställer DMV information från alla över hela landet . Klicka på det land där du kommer att få din licens .
3

Klicka på " Truckers ( CDL ) " länken på höger på sidan och klicka på " Ansök om en helt ny CDL . "
4

Rulla ner till " Välj din licens " avsnittet . Det bör finnas en länk till din statens kommersiella körkort manual . Klicka på länken för att ladda ner PDF av handboken .
5

Öppna PDF-filen . Klicka på " Arkiv " -menyn och klicka sedan på "Skriv ut " -kommandot . Klicka på " OK " -knappen för att starta utskriften .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145462.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.