Körkort testkrav

Oavsett om du är en första gången föraren eller du måste ta ett test på grund av en fysisk begränsning, kan det vara en stressig tid. Förutom att ta en skriftlig, flervalsfrågor test för att avgöra hur väl du känner körning regler och förordningar, är en kort körprov krävs innan du är berättigad till ett körkort. Även om varje stat har sin egen Department of Motor Vehicles (DMV), alla vägskyltar och lagar är desamma under körning för att förhindra olyckor. Vehicle Safety

Innan du börjar den drivande delen av licensen testet, måste du vara säker på att fordonet du använder är säkra och i gott skick. Enligt California DMV, måste en bil ha två registreringsskyltar med nuvarande registrering, däck med gott om mönsterdjup, arbetar horn, alla blinkers och bromsljus i funktionsdugligt skick, två backspeglar, parkering eller säkerhet broms, chaufför fönster som rullar ner och korrekt bromstryck. Var och en av dessa saker bör vara i funktionsdugligt skick varje gång du kör för att begränsa risken för olyckor. Innan vi går på enheten testet kommer DMV examinator ber dig att demonstrera användningen av varje punkt innan du fortsätter.
Ekonomiskt ansvar

som bevis för ekonomiskt ansvar är ett måste innan det blir ett körkort. Enligt DMV.org, kräver att varje stat någon typ av bilförsäkring, oftast ansvar täckning. Varje stat kan också kräva att du lägger heltäckande eller kollision täckning på din försäkring innan du är berättigad att framföra fordonet. Du måste också bära runt den försäkringsbevis antingen i bilen eller din plånbok, så att du har det hela tiden. Om du inte har försäkring på bilen innan en testkörning, kommer du vara tvungen att skjuta upp den drivande utnämningen.
Säkert Förbi en checklista


Under testet kommer DMV examinator be dig att göra olika manövrar medan på gatan. Du ska uppmärksamma kör zoner, hastighetsgränser, signaler och vara säker på att köra defensivt. Kontrollanten kan be dig att byta körfält korrekt, korrekt följa trafikregler, in the freeway och sammanfoga korrekt eller utbyte med annan trafik. Medan du kör, kommer examinator noterar också om du lämnar gott om utrymme mellan dig och bilen framför, stannar bakom övergångsställen, kolla speglar ofta, och använda dina signaler innan du flyttar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145421.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.