Hur man hämtar en beslagtagna bil

När du upptäcker att din bil har blivit dragna, kanske du inte vet vad du ska göra eller vem man ska ringa först. Det är viktigt att hålla sig lugn, samla in de nödvändiga bitar av information och fortsätt att hitta hjälp i en trygg miljö. Instruktioner
1

Läs skyltarna som var närmast där bilen stod parkerad. Sök på hela parkeringsplatsen eller blocket om det behövs. Leta efter bogsering företagets namn och telefonnummer. Om mer än ett företag existerar, ta ner all information som är tillgänglig för dig.
2

vidare till en säker plats där du kan ringa för att ta reda på var bilen är. Det är bäst först att hitta dig själv en åktur, så börja med att ringa dina vänner för att se vem som kan plocka upp dig om du är ensam.
3

Ring bogsering företag som tog din bil eller ta reda på vem som gjorde genom att ringa bogsering företag närmast den plats den bogserades från. Identifiera din bil genom dess registreringsnummer, modell, märke och färg. Du kan också behöva ange var den stod parkerad och vilken tid du lagt märke till att det saknas. Håll ett klart huvud och ha tålamod.
4

Fråga bogsering företag som beslagta mycket bilen bogserades till och gå till den platsen. Ta med din ekonomi eller kreditkort med dig. Eller, om du normalt hålla flera hundra dollar med dig kontant, planerar att betala kontant. Också ta en bild-ID, försäkringsbevis och din titel eller registrering. Om något av dessa objekt är i handskfacket, be om lov från gården för att besöka din bil för att hämta dem.
5

Anländer till beslagta och gå vidare till betalning kontoret. Identifiera dig som ägare till din bil genom att presentera din identifikation och övriga begärda objekt.
6

Betala avgiften utan att argumentera. Alla har en historia eller ursäkt för varför deras bil var där det var. Pundet bryr sig inte.
7

Inspektera din bil innan du lämnar pundet. Ta bilder av någon märkbar skada och berätta ledningen om skadan. Ring ditt försäkringsbolag omgående att ta reda på vad som kan göras per ditt försäkringsskydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145111.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.