Hur man installerar en bilbarnstol i en 2000 Mustang Convertible

Vid transport av små barn i din 2000 Ford Mustang cabriolet, sitta dem i en bilbarnstol är säkrare än sittplatser dem direkt på bilens säten. Bilbarnstolar är utformade för att säkerställa små barn i bilen och hålla sina kroppar för att hindra dem från att kastas runt medan du kör. För att säkra ett barn i din Mustang cabriolet, måste du först lära den rätta installationen för en bilbarnstol. Instruktioner
1

Placera bilbarnstolen i baksätet på din Mustang på antingen längst till vänster eller längst till höger. Placera inte bilbarnstolen i mitten av baksätet, eftersom endast de längst till vänster och längst till höger säten har de nödvändiga axelband som krävs för att säkra din bilbarnstol på rätt sätt.
2

Dra ner axeln bälte, och utvidga det nedåt mot bilbarnstolen.
3

Sätt tungan på bältet (den del utrustad med metallen knäppa mekanismen) genom lämplig kortplats i bilbarnstolen. Kontrollera din bilbarnstol bruksanvisning för instruktioner om hur du trär din Mustang säkerhetsbältena genom din sittplats. Vrid inte säkerhetsbältet.
4

in tungan av bältet i rätt bältesspänne. Om du installerar bilbarnstolen på förarsidan av din Mustang, sätter tungan i bälteslåset som ligger i baksätet bakom förarsätet. Om du installerar bilbarnstolen på passagerarsidan, sätter tungan i bälteslåset som ligger i baksätet bakom passagerarsätet. Om du installerar din bilbarnstol på passagerarsätet, sätter tungan i passagerarsätet bältesspänne. Se till att du har säkrat bältet genom att rycka på det och kontrollera om en tät anslutning.
5

Dra axeln delen av bältet tills du hör ett klick. Släpp remmen att låta det dra i sätet och låser automatiskt en tät och säker position.
6

Dra knät delen av bältet tills du hör ett klick. Släpp remmen att låta den automatiskt låser in en tät och säker position.
7

Rock sitsen fram och tillbaka för att se till att du har säkrat det helt innan du placerar ditt barn i stolen. Dubbelkolla säkerhetsbältet anslutningar genom att rycka på banden och se till att du har säkrat och låst dem på plats ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145756.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.