Hur man öppnar en Drivrutiner Utbildning School i Wisconsin

Kommersiella körskolor är en multimiljon dollar industri i USA. Undervisning nya drivrutiner hur säkert att navigera gator och vägar är ett jobb som kommer att efterfrågas så länge det finns nya drivrutiner för att undervisa. Öppna en körskola i Wisconsin är en lång process, men är enkelt när de nödvändiga material finns på plats. Instruktioner
1

Besök Wisconsin Department of Transportation förare skolans hemsida genom att följa länken i Resources. Detta kommer att fungera som en checklista när du går igenom de nödvändiga stegen för att starta en skola. På webbplatsen finns också alla nödvändiga blanketter för varje steg i processen.
2

Ansök om en godkänd skola namn. Namnet får inte vara förvirrande, bedrägligt, eller liknar någon befintlig körskola. Du får inte använda ordet "Wisconsin" eller "stat" i namnet. Addera 3

Ansök om bond täckning. Den exakta formeln för lämplig täckning varierar från skola till skola.
4

Förvärva företagsförsäkringar. Denna försäkring måste vara namnet på din skola. Du måste ha $ 500.000 minsta täckning för att uppfylla kraven i Wisconsin Department of Transportation.
5

Skaffa klassrummet certifiering. Detta är Wisconsin sätt att säkerställa att du har tillräckliga och lämpliga klassrummet utrymme för dina kurser, och det krävs för varje skola licensierad för träning studenter under 18 år.
6

Skriv en kurs sammanställning som uppfyller skyldigheter som anges i "Course Summary" i Wisconsin Department of Transportation förare skolans webbplats. Du måste skapa kurser för både in-class och on-the-road utbildning.
7

Utkast en kopia av avtalet dina elever och kunder kommer att skriva. Detta avtal ska lämnas in med de andra materialen i din ansökan.
8

Skapa ett system för att hantera ditt skolans register. Du måste ha en metod för att spåra alla dina elever och avtal på papper och, om så önskas, via datorprogram.
9

Rådfråga din checklista och avsluta eventuella andra nödvändiga blanketter. I detta skede måste du ändå ge: fordon poster för din träning fordon, din valda prislista, ansökan om att bli en instruktör, kontors-certifiering, och bevis om fordonets försäkring på instruktionen fordonet. Återigen, alla former och detaljer om dessa processer finns på Wisconsin DOT webbplatsen.
10

Fyll i ansökan föraren skolan och skicka in det, tillsammans med alla de andra material som krävs, till Wisconsin Department of Transportation. Du måste betala avgiften vid denna tidpunkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145706.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.