North Carolina Licenskrav

Liksom de flesta stater, har North Carolina ett antal regler och krav på plats som du måste uppfylla innan du kan få ett körkort. North Carolina brukade vara hem till en av de yngsta kör åldrar i landet, men staten som nyligen lades skärpta regler på hur gammal måste man vara för att få en licens. Det finns även andra viktiga krav som bevis på ålder som du måste ta med till Department of Motor Vehicles. Ålder

North Carolina används för att utfärda licenser för människor så unga som 15, nu måste du vara 18 år eller äldre för att vara berättigade till ett original North Carolina körkort eller körkortstillstånd, enligt North Carolina Department of Transportation.
Ge Proof

För att få en licens, måste du vara beredd att visa ett antal olika dokument för att bevisa att du är myndig och faktiskt bor i North Carolina. Till exempel, kan du ta en ursprunglig social trygghet kort och ett födelsebevis, enligt North Carolina Department of Transportation (NCDOT). För en komplett lista, besök NCDOT hemsida.

Dessutom måste du bevisa att du faktiskt är bosatt i North Carolina genom DMV med alla dokument som utfärdats av den North Carolina regeringen, en lägenhet hyra, en inteckning uttalande eller en elräkning. Du måste också ta med bevis på ansvarsförsäkring, vilket kan vara i form av DMV formen DL-123, den ursprungliga skulden försäkring bindemedel, eller en försäkring kort, enligt NCDOT. Om ansöker om ett körkort, måste du ta med din sociala trygghet kortet.
Avgifter

Liksom alla utfärdade regeringen certifikat, det finns avgifter för att erhålla en körkort. Enligt NCDOT, för att få ditt körkortstillstånd, måste du betala en engångsavgift på $ 15. Detta kommer att hålla din körkortstillstånd aktiv för 18 månader. För att få din klass C-körkort, vilket är ett allmänt bruk licens, måste du betala $ 4 per år. Om du är i åldrarna 18 och 53, kommer din licens utfärdas för en period på åtta år, vilket innebär att det kommer att kosta totalt $ 32. Addera tar provet

När allt pappersarbete fylls ut, har du fortfarande att klara en serie tester som ska utfärdas en licens. Det finns fyra tester: vision, vägmärken, kör kunskaper och körförmåga. Den körskicklighet testet är ett körprov där du faktiskt får bakom ratten med en instruktör. Om du vill studera för testen före ansökan till din licens, kan du titta över North Carolina Förarens handbok, som finns i resursen i den här artikeln. Handboken är utgiven av NCDOT att hjälpa potentiella förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145511.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.