Kommersiella Truck Vikt Lagar

Den Interstate Highway System har placerats högst på vikt och längd för alla kommersiella fordon. Varje stat kan lägga till de begränsningar som definieras av den federala regeringen. Ansluta sig till vikt, längd och bredd begränsningar för att bevara väg integritet. Federal maximivikter

Den federala högsta på vikt är 20,000 pounds för en enskild axel enhet, 34,000 pounds för en tandem (tvilling) axel enhet, 80,000 pounds totalvikt.

Kommersiell Längd (federala riktlinjer)
p Det finns ingen övergripande federal gränsen på längd inom Interstate Highway System. Undantaget för denna regel är en traktor-trailer utformas och används för att dra bilar eller båtar. Dessa får inte överskrida 65 eller 75 meter. Ansökan bygger på sambandet mellan traktor och släpvagn.

Varje stat ställer sin egen längd begränsningar
Commercial Längd (statliga riktlinjerna). Ingen stat kan införa en begränsning av mindre än 48 meter i en traktor och släp. Längden på en uppsättning av dubbla släp (traktor-trailer-omvandlare dolly-släp) får inte ha en begränsning som är mindre än 28 meter.
Offentliga Bredd

Varje stat ställer sina egna bredd begränsningar. Ingen stat kan införa en begränsning av mindre än 102 inches bred. Säkerhetsfunktioner, bland annat speglar och handtag, ingår inte i beräkningen av bredden. Det finns inga federala gränser för nyttofordon höjd
Offentliga Höjd
Bridge

. Staterna inför begränsningar som sträcker sig från 13 fot 6 tum till 14 fot 6 tum.
Bridge Formula Vikter

Syftet för bro vikter är att minska risken för skador på broar. Formeln kräver fler axlar eller en längre hjulbas för att kompensera för ökad fordonsvikt. Formeln bygger på antal axlar och avståndet mellan axlarna i en traktor och släp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145287.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.