Saker att veta om ditt körkort

Varje stat kräver första gången körkort sökande att klara ett skriftligt prov och ett körprov. Din förarprov examinator kommer att bedöma dina kunskaper trafik lag och din förmåga att köra säkert och skickligt. Det finns inget substitut för förberedelser, så studera din handbok och att få så mycket praktik på vägen som möjligt innan din examen är de bästa sätten att se till att du kommer att klara provet på första försöket. Bil utrustning

Trafikverket kräver körkort sökande att använda sina egna bilar för testet, och examinatorer förväntar sökande att förstå funktionen av bilarnas utrustning. Läs om de kontroller för dina strålkastare, vindrutetorkare och defroster är, och kunna aktivera dem utan att kasta en blick på instrumentbrädan. Du måste veta vad varningslamporna på instrumentpanelen betyder, och din instruktör kommer att bedöma din förmåga att använda dina speglar för att övervaka trafiken. Addera körning manövrar

examinatorer Provlicensen sökande om gemensamma manövrar som parkering i en anvisad parkeringsplats, och vissa stater kräver också förare att fickparkera och parkera säkert på en kulle. Om du kör en bil med manuell växellåda, kommer din examinator vill se att du kan växla smidigt. Lär när du ska använda dina blinkers och vara beredd att svara på frågor om handsignaler som används för svängar.
Vägmärken

DMV kräver ansöker om licens för att erkänna de olika typerna av trafikskyltar. Du måste känna till betydelsen av regulatoriska tecken, som ger körinstruktioner symboliskt eller skriftligen, och man måste kunna känna igen tecken såsom stopp, avkastning och skola korsar tecken från deras former. Lär dig innebörden i de olika varningssignaler, vilka är de gula skyltar med symboler som representerar olika vägförhållanden såsom branta lutningar och tvära svängar. Studera olika typer av vägmarkeringar och lära sig vilka representerar områden där du är tillåtet att passera och områden där du är skyldig att stanna i ditt körfält.
Trafiklagar
< p> Skriftlig och provkörningar omfattar grundläggande kunskaper om trafikreglerna, såsom säkra passningar och rätt avstånd för att hålla mellan bilarna. Övriga frågor om skriftliga provet omfattar effekterna av alkohol och andra berusningsmedel. Du behöver även veta din statens poängsystem, antalet punkter bedöms för specifika brott och den totala poängen som utlöser licens upphävande eller återkallande. Du kan förvänta dig frågor som täcker körsäkerheten som kör säkert för dåligt väder och hantera nödsituationer såsom blowouts eller fel broms.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145841.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.