Hur får man en körkortstillstånd i Massachusetts

Att få ett körkortstillstånd är en spännande händelse för både föräldrarna och barnen. Det är en övergångsrit att tonåringar måste slutföra innan de tillåts att lagligt köra bil. Dock har varje stat en individuell process. Massachusetts är inget undantag. Deras regler och förordningar måste läsas och följas om du vill få ditt körkortstillstånd. Instruktioner
1

Studera Massachusetts Förarens handbok. Var noga med att memorera tecken och körteknik så att du lätt kan svara på frågor under testning.
2

Examen från en stat godkänd körskola. Du måste ha 30 timmars föreläsning, 6 timmars körning och 6 timmars observation tillsammans med 12 timmar om föräldraansvar övervakad körning. Skolsystemen bör ha en förares utbildning kurs inrättas under skoltid, eller du kan ta kursen på en körskola.
3

Gå till din lokala DMV och fylla i en ansökan. Du kommer också att behöva visa korrekt ID, till exempel en skola ID eller passera hamnen, och betala en avgift på $ 30.
4

Ta 20 fråga test som dag på DMV. Du måste svara på 14 frågor på rätt sätt för att klara provet. Du måste också passera en vision examen innan de kommer att presentera dig med ett körkortstillstånd.
5

Följ alla restriktioner på ett körkortstillstånd genom att hålla någon av 21 år eller äldre, som har ett giltigt Körkort, i bilen med dig hela tiden. Också, inte köra mellan midnatt och 05:00. Håll ditt körkortstillstånd med dig när du är i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145113.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.