Learner tillståndskrav

Det finns variationer från land till land, men de grundläggande kraven är desamma oavsett var du bor. När du ansöker om ett learnerchaufför tillstånd, måste du bevisa din ålder, identitet och passera vissa tester vid Institutionen för motorfordon (DMV) innan de kommer att utfärda ett tillstånd att köra. DMV Application

Fyll i DMV ansökan. Målsman underskrifter krävs. Båda föräldrarna måste underteckna ansökan om de har gemensam vårdnad.
Age Krav

Studenten måste vara minst 15 1/2 år gammal och under 18 år gammal. I vissa jordbruks-stater, får den drivande ålder att vara lägre.
Personal Identification

Studenten måste visa ett födelsebevis, pass eller ett bevis på rättslig ställning . En social trygghet kort eller nummer krävs också.


Förarutbildningen Certifikat Studenten måste uppvisa ett intyg för att bevisa slutförandet av Driver Education och ett intyg om inskrivning i Driver Utbildning. Addera Ansökningsavgift

Studenten måste betala en DMV ansökningsavgift med kontanter eller en check. I de flesta stater, är avgiften mellan $ 20 och $ 30.
Test

student måste fylla ett flervalstest på uppgifterna i Driver Handbook. Studenten måste också passera en enkel vision test som består av att läsa en rad av bokstäver på ett bräde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145227.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.