Hur får man en Oklahoma Driver Tillstånd

Oklahoma låter tonåringar att ta en kurs förarutbildning på 15 år, men är tonåringar inte tillåtet att ansöka om en elev tillstånd eller förare tillstånd förrän 15 och en halv. Om tonåringar inte tar en kurs förarutbildning, kan du inte ansöka om en förare tillstånd till ålder 16. Många skolor i Oklahoma utbildningserbjudande förare klasser under sommaren eller efter skolan. De flesta skolor tar ut en liten avgift för dessa klasser. Förarutbildningen kurser är mycket uppmuntras i Oklahoma. Här är några riktlinjer som hjälper dig att förstå den komplicerade processen för tonåringar att få en Oklahoma drivrutin tillstånd. Saker du behöver Flighter Oklahoma Driver Manual
Dokumentation inskrivning
Dokumentation målrelaterad behandlingen godkänns testet på en 8: e klass nivå
Slutförande av förarutbildningen kurs
Social Security Number
Proper Identifiering
Visa fler instruktioner
1

Komplett kurs förarutbildning vid ålder 15 och en halv eller vara minst 16 år gammal utan det. I förarutbildningen kursen ingår klassrummet och praktisk utbildning.
2

Studera Oklahoma Driver Manual från framsidan till baksidan. Alla frågor för det skriftliga provet tas från denna handbok.
3

Ansök om eleven tillstånd, som ibland kallas föraren tillstånd i närmaste Körkort Office. Ansökan skall göras personligen och kräver en förälders underskrift på ansökan om under åldern av 18.
4

Bring ordentlig dokumentation. Dessa dokument innehåller ansökan om eleven tillstånd och legitimation inklusive personnummer. Under 18 år kräver ytterligare dokumentation, såsom kontroll av inskrivning och närvaro i skolan och dokumentation du har klarat ett prov läsfärdighet på åtta-klass nivå.
5

Passera syntest. Innan tentamen ges för eleven tillstånd, är ett snabbt syntest administreras.
6

Gör testet. Du behöver inte betala några avgifter förrän du har gått och uppfyllt alla krav.
7

Passera det skriftliga provet. En poäng på 70 procent eller mer betraktas som passerar. Du får 20 flervalsfrågor.
8

uppfylla alla krav för en elev tillstånd. Examinatorn kommer att ge dig en blankett som anger vilken typ av licens du har rätt att ha, de restriktioner som gäller för dig, och avgiften.
9

Ta formuläret du fått från examinatorn till den lokala tagg byrå. Din bild tas, uppbördsverksamhet, då du kommer att utfärdas en Oklahoma elev tillstånd eller förare tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145083.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.