DWI & Texas Klass-A Körkort Krav

Texas, den största av de 48 sammanhängande staterna, är fylld med långa, öppna vägar reste mycket av kommersiella fordon. Ibland är en förare av ett av dessa fordon belastat med rattfylleri (DWI). När detta händer, står föraren konsekvenser, men kan återta sin klass-A licens, vilket gör att en förare kan köra fordon med en tågvikt på 26,001 pounds eller mer, genom att följa en uppsättning riktlinjer. DWI Lagar: Administrativa licens återkallas

Dessa lagar gäller för förare av alla typer av fordon. I Texas och de flesta andra stater, är en blod-alkoholhalt (BAK) på 0,08 eller högre anses lagligt berusad. Misslyckas ett blod-eller utandningsprov kommer sannolikt att resultera i ett administrativt tillstånd återkallas (ALR). Under denna tid, är gärningsmannen licens fattas omedelbart, ett tillfälligt tillstånd ges och den dömde har 15 dagar på sig att begära en domstolsförhandling. Om personen underlåter att göra detta 40 dagar efter brottet, är tillståndet upphävs för en period. För det första brottet, straffen är en 90-dagars avstängning för ett test misslyckas, 180 dagar för vägran att testa. För det andra brottet, det är en ettårig upphängning för testet misslyckades, två år för vägran att testa.
Andra DWI Lagar och straff

lagar för DWI är samma för alla förare, klass A, B eller C. ALR är en anklagelse om brott i sig, och en DWI bär separata åtal. En förarens första två DWI brott anses förseelser. Det första brottet medför en straffavgift på minst tre dagar i fängelse, upp till en $ 2000 böter och ett års licens fjädring. Det andra brottet har en straffavgift på en 30-dagars vistelse på minst i fängelse, upp till $ 4000 i böter och en två-års-licens fjädring. Det tredje brottet är ett brott som bär två till 10 år i fängelse, upp till en bot $ 10.000 och en två-års-licens fjädring. Vissa förare kan ansöka om en arbetsterapeut Körkort (ODL) - vilket gör att en icke-kommersiell föraren att köra till och från arbetsplatsen - efter det första brottet, men klass-A förare (yrkesförare) inte får ansöka om en ODL om deras tillstånd tillfälligt på grund av DWI.
Licens Redemption

En DWI drabbar en klass-A förarens förmåga att förnya sin licens. Om inte avgifterna ogillas, kommer DWI gå på förarens rekord. Att få en klass-A licens kräver en ren eller reformerad rekord. Så en person med en DWI övertygelse måste tjäna alla fängelse, betala alla böter och gå igenom vad prövotiden är tilldelad. Han måste också visa officiella domstolshandlingar. Dessutom kommer föraren ofta måste ta om ett kompetenstest, kunskapstest, eller säkerhet inspektion och provkörning för att få licensen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145473.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.