Ordentlig Motorcycle Posture

Att köra en motorcykel frammanar bilder av vinden rusar förbi ditt ansikte medan zigzagging genom landskapet. Men det finns några saker att tänka på för att uppnå komfort på din cykel. Beroende på om du kör en cruising cykel, sport cykel eller annan typ av cykel, det finns specifika hållning riktlinjer som skall följas. Posture på en sportcykeln

När du kör en sport cykel, luta dig framåt, vilket gör att vindtrycket att hålla upp överkroppen. Placeringen av fotpinnar, längre bak på cykeln, uppmuntrar dig att luta framåt. Genom doppning under 55 miles per timme, kommer dina armar och handleder börjar känna stammen av att stödja överkroppen.
Posture på en Cruising cykel
p Om du har en cruising cykel, hålla ryggen rak och fötterna vilar på fotpinnar. Som med cruising cykel, är korrekt hållning uppmuntras genom placeringen av fotpinnar (mot framsidan av cykeln) och de höga och breda styret. Förståeligt nog är det cruising cykel bekvämare och säkrare att använda när du reser i trafiken.
Posture på en standard cykel

Sitt upprätt på en vanlig cykel. Vanliga cyklar, som inkluderar touring och pendling cyklar, är en kompromiss mellan en cruising och sport cykel, vilket möjliggör ett bra utbud av syn-och huvudrörelser. De fotpinnar ligger direkt nedanför föraren, som uppmuntrar henne att sitta upprätt. Med varje typ av cykel
Hand och knä Placering

, håll knäna tätt mot bensintanken. Situate handlederna på botten av gasreglaget. Låt armarna går relativt slack så att du har fri rörlighet på styret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145288.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.