Hur får man en CDL i tre veckor i Georgia

En kommersiell körkort (CDL) krävs för driften av ett fordon som väger 26.000 eller fler pounds, som avser att transportera 16 eller fler passagerare, skolbussar och alla fordon som kräver Hazmat plakat. För att erhålla en CDL i Georgien måste du redan ha en vanlig körkort och vara minst 18 år gammal för inomstatliga användning, eller 21 eller över för mellanstatliga trafiklärare. Få din CDL i tre veckor kräver intensiv träning och studier, och processen kommer att bromsas genom behandling av dokumentation som du bevisar din behörighet för en CDL, identitet och passera den relevanta medicinska, syn, kunskaper och färdigheter testning. Instruktioner
1

Hitta din närmaste Department of Motor Vehicles kontor i Georgien (se Resurser) och ansöka om en CDL körkortstillstånd. Fyll i ansökningsformuläret DS-1230 (se Resurser) och bifoga ett aktuellt passfoto av dig själv. Kryssa i avsnittet indikerar att du behöver ett körkortstillstånd. Hand i den fullständiga ansökan och betala eventuella avgifter ($ 10 i december 2010). Observera att de som vinner en CDL i syfte att driva en kommunal skola buss är befriade från att betala några avgifter. Ge den medicinska formulär undersökningsrapporten (se Resurser), som godkändes av din läkare, för att få ditt körkortstillstånd.
2

Hitta en bekväm CDL utbildning skolan så snabbt som möjligt. I Georgien, är det obligatoriskt att du genomgår utbildningen med en erkänd utbildning skola. Informera dem om ditt behov av att få din CDL i tre veckor. Detta kommer att påverka intensiteten i träningen kommer det att erbjuda dig, och det kan kräva att du tränar för din CDL testet heltid. Be din skola för att hjälpa dig att avgöra klassen för CDL du behöver. Begäran om att de också förbereder dig för pre-trip inspektion del av CDL testet, där du är skyldig att visa kunskaper om de grundläggande mekanismerna för din kommersiella fordon, såsom koppling och frikoppling släp.
Sida 3

Studera Georgia CDL handboken (se Resurser) för ett par timmar varje dag tillsammans med din i-bilen utbildning. Använd informationen i CDL manualen att studera för kunskapen testet som du kommer att krävas för att ta innan de genomgått fas road testning av CDL examen.
4

Ordna din CDL testet hos din närmaste DMV kontor, eller har din skola ordna testet för dig. Se till att testet faller inom treveckorsperioden du har satt dig själv. För att vara säker på detta, ordna ditt test i början av din CDL utbildning och ställa provtillfället för tre veckor bort. Organisera din egen kommersiella fordon för dagen, i den relevanta klassen, och ta den till prövning, du kommer inte att ges ett fordon av examinator. Hyr ett nyttofordon eller låna en från din skola eller en arbetskamrat.
5

Slutför skriftligt kunskapsprov för att få din CDL undersökningar pågår. Använd den kunskap du har samlat in från studera Georgia CDL manualen. Du kan beställa papper praktiken testa från den inofficiella DMV guide webbplats (se Resurser).
6

Slutför före resan inspektion av fordonet, som varar längre än 45 minuter. Du är skyldig att visa att du vet hur du utför grundläggande underhåll på kommersiella fordon, kan identifiera olika mekanismer och kan utföra grundläggande mekaniska funktioner, som att justera speglar, testa däcktryck och koppling och frikoppling släp.

7

genomgå de manövrar testfasen. Med en examinator vid er i hytten, är du skyldig att utföra ett antal grundläggande manövrar i ett kontrollerat test område, borta från verkligheten trafik. Manövrar som fickparkering och trepunkts svängar ingår i denna del av testet. Testa varje manöver kommer att pågå längre än 10 minuter.
8

Avsluta test med vägen testfasen av CDL undersökning. Tillsammans med en CDL examinator i hytten, är du skyldig att köra på vägarna i Georgia, i verkliga situationer världens trafik. Du är märkta och utvärderas på din förmåga att hantera de situationer som uppstår naturligt när du är ute på vägen, inklusive tolkningen av väg-signaler, manövrar och drift av ett nyttofordon gå under broar.
9

Ansök om din fulla CDL, levererar påskriften som du fick på din framgångsrika slutförandet av CDL testfasen, och betala den avgift (35 i december 2010) Din nya CDL är giltigt i fem år.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145749.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.