Hur du jämför bränsleekonomin för kompakta bilar

Om du plockar ut en ny kompakt bil du mer än sannolikt kommer att ta bränsleekonomi beaktas. Med priset på gas ständigt fluktuerande du kan spara hundratals dollar per år på en bil med bättre gas körsträcka. Det finns dock några olika områden som du kan titta på när man jämför bränsleekonomi olika kompakta storlek fordon. Instruktioner
1

Titta på motorvägen MPG (miles per gallon). Detta är oftast det högsta antalet för bränsleekonomi (på grund av färre stopp och färdas med en konstant hastighet). Jämför bilarna för att se vad bilen har den bästa ekonomin motorvägen bränsle. MPG är noterat på stora fönstret klistermärke när du först se bilen. Det kan också finnas i din manual. Du kan också hitta bilens MPG på Fueleconomy.gov.
2

titt på staden MPG och jämföra de olika fordonen. Även en bil kan ha bättre motorvägen körsträcka det kanske inte har den bästa staden körsträcka. Du måste ta hänsyn till när du kör mer (stad eller motorväg).
3

Titta på vad slags bränsle bilarna kräver. Även om de flesta tar vanlig blyfri gas, andra bilar tar diesel och andra E85 etanol. Priset på diesel kan variera kraftigt, så det är svårt att säga om det kommer att bli billigare eller dyrare än blyfri, men E86 etanol är nästan alltid billigare än blyfri gas.
4

Look till se om fordonet är hybrid eller el-baserade. Många hybridfordon använder el med gas, och bilen börjar använda gasen endast när den elektriska laddningen är borta. Om du bara köra några miles per dag är det möjligt att aldrig använda någon gas och bara köra på laddning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145360.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.