Hur att få en kopia av din färdregistreringen

körkort kontroller och kör kontroller historia är inte de mest romantiska delarna av kör ett motorfordon, men oddsen är att du behöver en av dessa förr eller senare. Försäkringsbolagen frågar ofta potentiella försäkrade att tillhandahålla en drivande rekord, och eventuella körrelaterade jobb kommer att kräva en. Medan du kan behöva gå igenom DMV för att få en licens historia, de flesta stater erbjuda alternativ på nätet eller via ett län tingshus. Instruktioner
1

Prata med en polis. Även om detta kanske inte är det mest attraktiva alternativet för vissa, är att polisen kan komma åt din drivande post omedelbart och gratis. Om du råkar veta en polis eller se en som står vid sin bil, och han verkar inte vara upptagen, be honom att köra din licens.
2

Gå till DMV.org eller Backgroundchecks . com; båda webbplatserna kommer att ge omedelbar körkort kontroller eller en katalog information finns för ditt tillstånd databas. Räkna med att betala ca $ 40, som i denna publikation, för ett ögonblick licens kontroll.
3

Gå till DMV eller, beroende på din stat, till Skatteverket och Tag kontoret att förvärva en drivande post. Vissa kommuner erbjuder licens kontroller vid någon institution, men den ena tar betalt för tjänsten. Räkna med att betala några dollar för den första utskriften och $ 1 eller mer, som i denna publikation, för ytterligare sidor.
4

Gå till County Clerk eller Böter Traffic kontor där du betalar trafik citat. The County Clerk eller förseelse Traffic kontor kommer att ha tillgång till din körning register och kommer sannolikt att debitera dig samma eller mindre som DMV. Innan avgår, ring kontorist kontor för ett möte, linjer där är oftast betydligt kortare än linjer på DMV

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145223.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.