Vad krävs för att få en Körkortsprogram?

En förares tillstånd tillåter innehavaren att köra under stränga restriktioner och samtidigt lära sig att köra. Learner tillstånd, som de också kallas, regleras av varje enskild stat och kraven varierar enligt stat, även om många av de stora begränsningar är desamma. Vad är en Körkortsprogram?

Förarens tillstånd är ett tillfälligt körkort som tillåter innehavaren att framföra motorfordon inom vissa begränsningar när han lär sig att köra bil. Restriktionerna varierar från staten. Det är ofta som ett körkortstillstånd. I de flesta fall innehavaren av en förares tillstånd är inte tillåtet att köra ensam men det finns undantag i vissa stater.
Vanliga Begränsningar

elevens tillstånd kommer med en hel del restriktioner. Den vanligaste och ganska mycket universell är att en fullt licensierad förare måste medfölja tillståndshavaren.

Närvarande USA har den lägsta körning ålder i den industrialiserade världen. I vissa stater, exempelvis Iowa, kan föraren få tillstånd och köra ensam vid en ålder av 14.While åldersgränser på tillståndshavaren varierar, de flesta stater kräver att föraren vara minst 14 till 16 år gamla. Några andra vanliga begränsningar är:

Bilbälten måste användas vid alla tillfällen när du kör fordonet

Begränsningar av antalet passagerare i bilen samt en ålder av passagerarna

Vissa stater kräver en särskild etikett på fordonet som varnar andra förare att fordonet drivs av en oerfaren förare.
Hur få tillstånd

Återigen kraven varierar beroende på stat, men många restriktioner som är gemensamma, såsom:

För att få en förares tillstånd flesta stater kräver en utsaga av förmyndarskap undertecknades av föräldrarna till föraren om föraren är en minderårig. Om personen är myndig de behöver för att ge ett födelsebevis och någon form av fotolegitimation.

I många stater ett skriftligt prov måste tas och skickas före utfärdande av tillståndet. De flesta stater kräver bevis på registrering i förarens utbildning kurs samt.

Flesta stater kräver drivrutiner på ett körkortstillstånd för att köra på tillstånd för minst sex månader innan de kan ansöka om en full licens.
p Det är en bra idé att kontakta din lokala DMV för de särskilda kraven i ditt tillstånd.
ålderskrav från statliga

stater som tillåter tillstånd vid 14 är . Alaska, Arkansas, Iowa, Kansas, North Dakota och South Dakota

Ett tillstånd tillåter tillstånd vid 14 och 3 månader -. Nebraska

stater som tillåter tillstånd vid 14 år och 6 månader är Idaho, Montana och Wyoming

stater som tillåter tillstånd vid 14 år och 8 månader är Michigan och Georgia
stater

som tillåter tillstånd vid 15 år är Alabama, Colorado, Florida, Illinois, Louisiana, Maine , Minnesota, Mississippi, Missouri, New Mexico, North Carolina, Oregon, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Washington och West Virginia
States

som tillåter tillstånd vid 15 år och 6 månader är Arizona, Kalifornien , Hawaii, Nevada, Ohio, Oklahoma, Virginia och Wisconsin
stater

som tillåter tillstånd vid 15 år och 9 månader - Maryland

stater som tillåter tillstånd vid 16 år - Connecticut, Delaware, District of Columbia, Indiana, Kentucky, Massachusetts, New Jersey, New York, Pennsylvania och Rhode Island
En stat Exempel
p Det finns ingen federal övervakning av förarens tillstånd, så Varje stat har sina egna krav. Listar de krav som varje stat är utanför ramen för denna artikel, så som anges nedan är de krav som en stat, Colorado, som ett exempel. Vänligen kontakta din lokala DMV för att ta reda på vad ditt tillstånd kräver.

Colorado erbjuder tre olika sätt att få en instruktion tillstånd, som alla är baserade på ålder på föraren. Alla minderåriga förare måste ha en färdig Affidavit av ansvar och förmynderskap. Information uppdelade efter åldersgrupp är nedan.
P Om föraren är i åldrarna 15 år och 15 år och sex månader, måste föraren fylla i en sanningsförsäkran Slutförande av Driver Education klassrum kurs eller bakom- Wheel Training, där du kan hitta på baksidan av sanningsförsäkran Ansvar och förmynderskap formulär. Detta kallas en Driver Education Permit.
P Om föraren är i åldrarna 15 och sex månader and16 år måste föraren visa att de har genomgått en godkänd fyra-timmars program drivrutin medvetenhet. Detta kallas en drivrutin Awareness Permit.
P Om föraren är i åldrarna 16 och 21, måste föraren lämna ett personbevis och en annan form av identifikation. De kommer också att behöva passera ett skriftligt prov och ett syntest. Detta kallas Minor Instruktion Permit Alla tillstånd för minderåriga 18 och under är utgivna med följande villkor

:.

* The körkortstillstånd upphör tre år efter dagen för utfärdandet
.

* Tillståndshavaren måste föraren om tillstånd för minst ett år innan de kan ansöka om ett körkort.

* Tillståndsinnehavaren bara kan köra med en godkänd instruktör eller den person som undertecknat Intyg av ansvar och förmynderskap.
p Detta är bara ett exempel på en stat. Du kan kontrollera dina anges krav på http://www.dmv.org/.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145244.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.