Hur vill slå upp din egen historia Traffic Court

Varje gång du får en trafik biljett, stämning eller är inblandad i en olycka, är händelsen dokumenteras på din bil rapporten. Om incidenten får dig att gå till domstol av någon anledning, är all information dokumenteras och lagras av domstolsväsendet. Du kan hämta informationen genom att få en rapport trafiken domstol, även om stegen för detta kommer att variera något beroende på de särskilda regler och förfaranden tingshuset där filerna finns. Saker du behöver
Förarens Pengar licens
för fil avgifter (om någon) katalog rättsfall nummer
Visa fler instruktioner
1

Kontakta domstolsbyggnaden där du gick till trafiken domstol och fråga om att få all information om ditt fall trafik domstol. Domstolsbyggnaden anställda ska kunna berätta vad det särskilda förfarandet är för få poster från denna domstolsbyggnaden. Till exempel, vissa län kräver en personlig inställelse vid domstolsbyggnaden för att få en rapport, andra har all information tillgänglig online och kan berätta hur man kommer åt dokument på deras hemsida.
2

Besök domstolsbyggnaden hemsida och få tillgång till din information trafiken domstol, om möjligt. Vissa trafik domstolar inte har sin information online, men andra gör. Du kan få betala en liten avgift för att få tillgång till och skriva ut dina dokument. När du har hittat de dokument, som kommer att lagras i trafiken eller civil domstol avsnitt, kan du skriva ut dem. I de flesta fall behöver du ditt fullständiga namn, körkort nummer och adress för att hitta denna information. Du kan också behöva antalet rättsfall.
3

Besök divisionen domstolsbyggnaden trafiken och kopior begäran av alla dina poster. På vissa platser, är detta det enda sättet att få kopior av hela din trafik domstol rapporten. Du kan behöva bekräfta din identitet genom att visa domstolen personalen ditt körkort och betala dokument avgifter skaffa rapporterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145832.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.