New Jersey Driver Krav

Varje stat har olika rättsliga krav för nya drivrutiner om fysisk förmåga att köra bil, ålder, utbildning och erfarenhet bakom ratten. New Jersey har sin egen uppsättning av rättsliga krav för alla nya förare och invånare som vill erhålla en licens inom staten och vilka försäkringar de behöver för att driva en bil. Driving Ålder

Nya drivrutiner och första sökande gången för körkort i delstaten New Jersey måste vara minst 18 år. Varje person som vill ansöka om ett körkort under 18 år måste ha målsmans eller en målsman undertecknade samtycke och måste passera den graderade körkort process. Alla, under eller över 18 år, måste passera en vision, kunskap och förarprov.
Graderad Förarens tillståndsprocess


Det finns tre olika tillstånd som ny körning sökande under 18 år måste få innan de får sin egentliga licensen. Den särskilda körkortstillstånd begränsar unga förare under 18 år från att köra från 23:00 till 05:00, de måste också åtföljas av en passagerare som är en familjemedlem och är minst 21 år. En undersökning Tillstånd ges till studerande förare som är 17 år eller äldre och inte i suspension status. De kan inte köra mellan klockan midnatt och 05:00 och måste ha en familjemedlem i bilen med dem som är minst 21. Den provisoriska körkort är det slutliga tillståndet för studerande förare som också begränsar köra mellan midnatt och 05:00, låter inte mer än en passagerare utanför förarens hushåll och tillåter föraren att manövrera fordonet ensam.

6 Point ID Verification

Alla förare i delstaten New Jersey måste passera 6 punktsprogram ID-kontroll för att förebygga mot identitetsstöld av personliga och juridiska dokument. För att få en licens, måste du ta med bevis på adress (ett verktyg eller kreditkort räkningen) och en födelseattest, eller något som bevisar att du föddes den dagen, tillsammans med ditt personnummer.

Adult Drivers

För vuxna förare över 18 år eller för vuxna som har flyttat till New Jersey och måste få sin licens inom 60 dagar, det finns särskilda krav för att erhålla ett körkort. En förarens utbildning klass fortfarande måste tas, dessa finns tillgängliga på nätet för så lågt som $ 39 i mars 2010. Dessa kurser förbereder en förare att ta det verkliga körkort vid DMV tillsammans med den skriftliga delen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145419.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.