Hur man bogsera med en Chevrolet Equinox

Chevrolet Equinox är en sport utility vehicle som kan dra upp till 3500 pounds med bogsering paketet. De bogsering kapacitet inkluderar 1LT, 2LT och LTZ all-wheel-drive modeller. Den bogsering paketet ingår dragkroken och Department of Transportation-godkända belysningskablar. Ställa in trailern till skumt är okomplicerad. Den tuffare uppgift kommer med köra släpet på vägen och är i stånd att hantera skarpa svängar. Saker du behöver
dragkrok
Kedjor Trailer
Säkerhet slipsar
skiftnyckel
hjulblock
Visa fler instruktioner
Konfigurera Trailer

1

Rikta skumt trailer bollen till släpets koppling genom att vända på Equinox till där de två delarna möts. Trailern kopplingen redan borde ha lyfts, och hjulen säkras med block för att förhindra att vagnen från att flytta från plats. Använd en spotter att hjälpa centrera bollen och kopplingen så att bollen ligger direkt under spärren.
2

Vrid handtaget håller vagnen upprätt moturs för att sänka släpvagnen på kulan. Equinox kommer att stödja några av släpets vikt vid denna punkt.
3

Fäst kopplingen med låssystemet släpet och Equinox kom med. Låsen kommer att hindra vagnen från att bryta loss.
4

Fäst de två enheterna hitch säkerhet ifall släpet lossnar under körning. Fäst ena änden av kedjorna till en stabil plats i botten av vagnen och den andra änden av kedjorna till botten spärren på Equinox. Placera inte kedjorna på skumt av Equinox. Säkra utbrytningen övergången från släpvagnen till stötfångaren av Equinox. Detta kommer att engagera släpets bromsar om släpet bryter från fordonet.
5

Anslut de elektroniska komponenterna. Ta den elektroniska stickkontaktshöljet av Equinox genom att spräcka den. Detta ligger bredvid släpet kulan direkt under stötfångaren av fordonet. Sätt i kontakten från trailern till detta uttag. Detta ger lamporna för släpvagnen, såsom bromsljusen.
6

Inspektera släpvagn bilaga två gånger över. Fixa några hängande sladdar eller kedjor med säkerhet band. Dra åt alla skruvar medurs med skiftnyckeln. Ta bort block från under släpets hjul innan körning. Addera körning med släpvagnen
7

Accelerera med lätthet för att dra släpet effektivt. Växla till en lägre växel i Equinox att få högre varvtal per minut vid körning uppför backar.
8

Inspektera sväng framåt innan körning genom den. Gör bredare högersvängar för att släpet för att göra en korrekt skuren i körfältet. Ju längre släpvagn, desto bredare högersväng måste göras. Vänstervarv tenderar att vara mer förlåtande, eftersom vinkeln på tur är inte lika akut som när vrida rätt.
9

Börja bromsning vid ett ytterligare avstånd. Mer vikt läggs med släpvagnen så det tar längre tid att sluta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145474.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.