Hur man bogsera med en GMC Envoy

En GMC Envoy är en stor sport utility vehicle som klarar av bogsering släp, fordon, båtar och andra objekt. GMC Envoy säljs under varumärket Chevrolet som vägvisare. GMC Envoy är en sexcylindrig bil som finns i fyrhjulsdrift och bak whee enhet. Varje modell av GMC Envoy är beräknat för en vanlig dragkapacitet, som är viktgränsen du kan dra konsekvent med fordonet. Instruktioner
1

Titta i bilens instruktionsbok eller på baksidan av din GMC Envoy att se vilken modell du har. Bogsering kapacitet varierar beroende på modell. Möjliga modeller inkluderar SLE, XL SLE, XUV SLE, SLT, XUV SLT och XL SLT. Standard dragkapacitet kan variera mellan 4800 pounds med XL SLE och XL SLT-modeller upp till 5.200 pounds med XUV SLE och XUV SLT-modeller.
2

Bifoga en dragkulan mount till dragkrok på baksidan av din GMC Envoy, om du inte redan har en på fordonet. Du kan få en dragkulan installerat på din lokala GMC återförsäljare eller en plats som U-Haul. Eller du kan göra det själv. GMC Envoy kommer med en fabrik standard dragkrok, men du kan behöva bollen fäste för bogsering några trailers eller andra objekt.
3

säkert bifoga din släpvagn eller annat objekt till dragkrok och bollen mount på din sändebud. Det är så enkelt som att skjuta det på plats. Du kan behöva säkerhetskopiera din sändebud till släpet för att få det bifogas skumt. När släpet är fäst det också måste kopplas till sändebud så att när du trycker på bromspedalen lamporna på släpet svara. Någon på U-Haul, kan din GMC återförsäljare eller en lokal dragkrok butiken hjälpa dig att få ledningarna ordentligt ansluten. Du kanske kan göra det själv om du har ett kabelnät som hänger ner från din skumt. Om så är fallet, bara koppla den till ledningarna kontakten på släpet.
4

Be någon att hjälpa dig testa ledningar. Låt någon stå på baksidan av vagnen medan du trycker på bromspedalen och testa varje blinker för att se till att kablarna är korrekt ansluten. Du kan få dras över och få en stämning för att köra utan att ha ledningar korrekt ansluten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145714.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.