Hur Omvänd en bil

Att veta hur man kör en bil i omvänd är en viktig del av en statlig förarens licensiering testet. Staterna använder en eller flera av dessa tekniker för att testa en potentiell förarens förmåga att fickparkering, kör baklänges runt ett hörn och kör i en rak linje i omvänd. Att känna de grundläggande stegen för att vända en bil är viktigt att passera någon stat körprov och skaffa ett statligt utfärdat licens. Utan kunskap om hur man kör baklänges, parkering i städer och uppbackning av uppfarter skulle vara svårt. Instruktioner
1

Starta fordonets motor. Håll foten på bromsen när du startar bilen.
2

Kolla speglarna för potentiella hinder. Titta i backspegeln och båda backspeglarna för att förhindra oavsiktligt kör in i närliggande föremål. Fortsätt att titta på speglarna, som behövs, hela stommen-up process. Addera 3

Placera fordonet i omvänd samtidigt hålla din högra fot på bromsen. Använda shifter, som ligger antingen på rattstången eller mellan framstolarna, ändrar växeln från parken att vända.
4

Vrid huvudet mot baksidan av fordonet när du sakta bort foten från broms. Placera din högra hand på passagerarsätet för att hjälpa till att hålla din kropp på plats medan du tittar ut genom bakrutan. Fortsätt att söka av området bakom bilen medan du börja backa. Tryck ned gaspedalen varsamt med din högra fot för att öka din hastighet, men vara beredd att bromsa om det behövs.
5

Vrid ratten den riktning du vill säkerhetskopiera. Om du vill ångra en parkeringsplats åt höger, vrid ratten åt höger. Den främre av fordonet kommer att svänga ut åt vänster, trycka på baksidan av fordonet till höger. Använd små varv på hjulet för en liten sväng och större vridning av hjulet för en snävare sväng.
6

Vrid hjulet åt motsatt håll för att slutföra fickparkering. Vid backning, att fickparkera, börjar du genom att vrida på ratten den riktning du vill att baksidan av bilen för att åka. Till exempel, vrid ratten åt höger för att sätta den bakre delen av fordonet i parkeringsplats. Vrid sedan ratten mot till vänster för att driva fordonets front i parkeringsplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145696.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.