Hur man kan stoppa nerver från en Drive Test

Det finns förklarliga skäl till nerver innan en testkörning. Din test är till skillnad från många andra typer av bedömning, genom att på detta sista hindret, är det bara du och examinator i bilen, och du måste göra det själv. Till skillnad från många andra undersökningar, kan mer eller mindre vad som helst hända på dagen, oavsett hur bra du är förberedd. Dessutom finns det grupptryck att klara ditt test, särskilt om alla dina vänner gör det ungefär samtidigt som dig. Det finns också kostnaderna faktor, som kan lägga ännu mer press. En hanterbar mängd nerver är bra, förmodligen bättre än övermod. Men du vill inte din nervositet att påverka din prestation. Instruktioner
1

Säg till dig själv att viss nervositet är normalt och är antagligen upplevs av alla att ta testet. Diskutera dina framsteg med din instruktör och inte frestas att ansöka om testet tills ni båda känner att du är redo. Om detta innebär fler lektioner, är detta väl använda pengar om det hjälper dig att nå ditt mål. Schemalägg ditt test för en tid i ditt liv där du inte har en massa andra tryck, såsom studentexamen.
2

Fråga din instruktör för att ta dig på flera "praktiken går" så att du kan repetera för det verkliga provet. Vara så bekant som möjligt med den troliga rutten testet tar. Försök att schemalägga det för en tid på dagen som passar dig bäst, om du är en morgon person, försök att ta ditt test tidigt på dagen. Undvik att jämföra dig själv till andra. Vissa människor tycks segla igenom testet första gången, andra tar längre tid.
3

Försök att få en god natts sömn natten före testet. Undvik att ha alkohol kvällen innan, och inte tar droger. Även naturläkemedel nerv rättsmedel bör undvikas om du inte är bekant med dem. De kan ha negativa effekter. Behandla examinator med respekt. Var inte förvirrad om hon inte prata. Hon har ett jobb att göra, och hon måste koncentrera sig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145781.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.