Hur att ändra adressen på en licens online

Det är viktigt att hålla en drivrutin ' s licens up-to-date med din senaste adress. En inaktuell drivrutin ' s licens kan resultera i anmälningar från institutionen eller byrån i motorfordon som skickas till fel adress. Adressen förknippad med en chaufför ' s licens kan också avgöra där föraren är registrerad för att rösta. Många stater som Kalifornien, Florida och Texas tillåter förare att uppdatera sin licens med en ny adress på nätet. Stater som New York, Washington och Illinois Don ' t tillåta licens-adress som ska uppdateras på nätet. Ofta kommer staten helt enkelt uppdatera institutionen ' s register med den nya adressen i stället fråga föraren ett nytt körkort med den uppdaterade informationen. Saker du behöver
Driver ' s licens
Social Security Number
Kreditkort (krävs inte i alla stater)
Visa fler instruktioner
1 < p> Gå till den avdelning eller byrå av motorfordon ' webbplats i din hemviststat (se Resurs). Väl på hemsidan, navigera till föraren ' s licens information och uppdatera sidan. Till exempel kommer Kalifornien drivrutiner klickar på &Quot; Körkort, " och välj " Ändra din adress. "
2

Ange informationen körkort som licensnummer och datum licensen utfärdades i motsvarande fält. Till exempel kan en förare licensnummer vara " Z3439J4. &Quot;
3

Skriv in drivrutinen ' s personlig information. Driver innefattar föraren ' s fullständiga namn som anges på licensen, födelsedatum och personnummer (eller fyra sista siffrorna).
4

Update fordonets information, om tillämplig. Vissa stater kommer också uppdatera adressen på varje fordon som registrerats för föraren. Ange registreringsnummer och VIN-nummer för fordon som är registrerade för föraren.
5

Skriv in den gamla adressen och den nya adressen i motsvarande fält. Se till den gamla adressen är den sista adressen registreras vid Department, även om adressen på körkortet är annorlunda.
6

betala alla avgifter. Inte alla stater tar ut en avgift för denna förändring. Kalifornien och Oregon, till exempel, kommer att uppdatera informationen gratis. Texas, å andra sidan, kommer att debitera drivrutiner $ 11 (från 2010). Den uppdaterade adress kommer att skickas till den avdelning eller byrå av motorfordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145504.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.