Hur man lär sig att köra i en vecka

Passing din statens körkort kan du driva ett motorfordon fritt, vilket är ett stolt ögonblick och bra känsla för de flesta människor. Med en intensiv, veckolång körlektion inte bara lär dig grunderna i kör ett motorfordon, men hjälper dig att lära dig de drivande principer som behövs för att passera ett statligt krävs körprov. Innan du hoppar i bilen, men se till att följa alla början-förarens lagar, som i många stater inkluderar en lag som kräver att du tränar med ett ansvarsfullt, licensierad förare. Instruktioner
1

Be en vän, familjemedlem eller körskollärare att följa med dig när du lär dig att köra för veckan. Säg den person som du vill lära dig snabbt så att du kan få ditt körkort så fort som möjligt.
2

Börja den första dagen av dina körlektioner i en stor parkeringsplats eller i någon annan bred , tomrum. Vänja sig vid att sitta i förarsätet och hantering kontrollerna innan du faktiskt slå på tändningen. Ställ in sitsen så att du enkelt kan nå den gas-och bromspedaler, och kopplingen om du använder en manuell växellåda. Räckvidd för rattstången, stick-växellåda, och nödbroms för att se till att var och en är i en bekväm, bekvämt läge. Kolla in lamporna och avläsningar på förarens instrumentpanel, såsom hastighetsmätare och vägmätare, så att du vet vad de är. Om du använder en manuell växellåda, flytta stick-skift genom alla sina redskap för att öva innan körning.
3

Vrid "på" när du är redo att köra runt parkering mycket. Kör sakta genom partiet, med både gasen och bromsen att kontrollera din hastighet. Öva med kopplingen och neutralläge om du använder en manuell växellåda. Gör både breda och skarpa svängar samtidigt som man övar för första gången. Fråga din kompis i passagerarsätet för pekare eller att hjälpa till om du behöver hjälp. Avsluta din parkeringsplats kör session när du är bekväm med att driva bilen.
4

Välj en låg-trafik, bostadsområde för de andra och tredje dagen av dina körlektioner. Kör sakta genom området så mycket som trafikstockningar gör, och se till att undvika parkerade bilar och andra föremål trafikanter. Öva att göra kompletta stannar vid stoppskyltar och använda dina blinkers vid alla tidpunkter. Behärska skicklighet att göra svängar från höger körfält till höger körfält. Tillbringa minst flera timmar under var och en av dina andra och tredje körlektioner för att få bekväm på vägen.
5

Ta dina körlektioner till en urban stadsdel för fjärde dagen så att du kan lära dig att köra i en mängd olika trafikförhållanden. Övningsköra under några timmar under dagsljus och minst två timmar under solnedgången och natten för att få bekväm med att köra i mörker. Fortsätta de drivande principer som används när man lär sig att köra i bostadsområdet grannskapet.
6

Kör på motorvägen eller mellanstatliga under dagarna fem och sex av dina körlektioner. Kombinera landsvägskörning med andra körförhållanden, till exempel i-city körning, land och lågtrafikerade bostadsområden. Öva byta körfält och använda blinkers på interstate att få bekväm med höga hastigheter. Lämna minst en bil-längd mellan dig och bilen framför på motorvägen för varje 10 miles per timme som du kör.
7

Öva din drivande färdigheter som behöver förbättras mest under den sista dagen av din körning lektion. Fokus på mastering svängar, filbyte, och få bekväm med landsvägskörning. Har din kompis eller instruktör hjälper dig att lära dig att fickparkera. Spendera så mycket tid som du behöver öva viktiga körkunskaper, till exempel kommunicera med andra förare på stopp-skylt korsningar och driva bilen vid backning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145447.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.