Hur du får din CDL i Tucson

För att få en kommersiell körkort i Tucson, Arizona, måste du uppfylla ett antal förutsättningar innan de passerar genom de olika stadierna av testning. En CDL krävs för att driva ett fordon som har en bruttovikt rating fordonets vikt (GVWR) över 26.000 pounds, är utformad för att transportera 16 eller fler personer, är en skolbuss eller kräver HazMat plakat för transport av farligt gods. Utbildning för en CDL kräver att du få ett körkortstillstånd, som du kommer att använda under dina inlärningsfaser. Du rekommenderas att avsluta CDL utbildning på en lastbil trafikskola, men du kan lära av någon som innehar den relevanta typen av CDL som du vill få en licens i. Instruktioner
1

Kolla upp förutsättningarna för att få en CDL i Tucson, vilket styrs av Arizona State lag. För en intrastate CDL måste du vara minst 18 år gammal, medan en interstate licens utfärdas till dem 21 år eller äldre. Du måste också ha haft en vanlig körkort i minst ett år (motorcykelkörkort är inte giltiga).
2

Sök efter din närmaste kommersiell körkort kontor och ansöka om Arizona CDL instruktion tillstånd. Hand i ditt personnummer och Department of Transportation läkarundersökning rapport, som skall undertecknas av din läkare. Visa din giltiga, vanliga körkort och slutföra rutinmässiga grundläggande kunskaper test. Din undervisning Tillståndet är giltigt i sex månader och gör att du kan köra en CDL i sällskap med en person i hytten som har hållit sin egen CDL i den berörda typen av fordon för två eller flera år och har haft en regelbunden körkort för fem eller fler år. Du kan inte köra ett fordon som kräver HazMat plakat med din undervisning tillstånd.
3

Hitta en lokal lastbil trafikskola och boka själv för lektioner i den berörda klassen av CDL. Till exempel, om du krävs en CDL köra en skolbuss, då du skulle behöva en klass C-körkort. Lär kommersiella körkunskaper oberoende av en skola om du har en vän eller arbetskamrat som uppfyller kriterierna och är villig att lära dig.
4

studera teorin samt lära sig de praktiska manövrer med hjälp av Arizona statliga kommersiell körkort manual. Kombinera praktisk utbildning och studier för att få den bästa balansen innan din CDL testet.
5

Boka CDL testet hos din mest bekväma CDL kontor. Tester kan tas vid en godkänd seminstation eller du kan boka via en oberoende granskare som kommer att fråga dig med en undertecknad påskrift av din framgångsrika slutförandet av testet. Fråga din lastbil körskola för att boka ditt test om du har använt en för din träning.
6

Slutför varje steg av CDL testet. Passera pretrip bilprovning, svara på din examinator frågor och demonstrera dina kunskaper om de grundläggande mekanik och säkerhetsfunktioner för kommersiella fordon. Genomgå den grundläggande manövrar stadiet av tester, där du bedöms på din förmåga att utföra manövrer med en kontrollant i hytten. Avsluta testprocessen genom att fylla i en fas vägtester, där du kommer att åtföljas av en examinator som du kör på vägen i en verklig situation. Du kommer att bedömas på hur du hanterar den serie av händelser som förekommer naturligt när ut i kommersiella fordon.
7

Slutför testet och ta dina autentiserade formulär till din närmaste CDL kontor. Betala den avgift (från $ 12,50 $ 25, beroende på vilken typ av licens, priserna i december 2010) och få din Arizona CDL, som du kan använda i andra stater förutsatt att du är 21 år eller äldre
. Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145738.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.