Krav för att ta en Permit Test

Ta ett körtillstånd test är ett första steg till att bli en fullt licensierad förare, och det är ganska lätt att göra. Ett tillstånd Provet består av ett skriftligt prov utan själva körningen portion, och det finns några krav som måste uppfyllas innan du kan ansöka om att ta testet. Att se till att du uppfyller dessa krav innan du beger dig ner till din lokala avdelning av motorfordon kommer att spara tid och frustration. Ålder

Se till att du är myndig att ansöka om körtillstånd. Tillåt åldrar börjar så unga som 15 i vissa stater och upp till 17 i andra. Kontakta din lokala DMV för specifikationer på ålderskrav.
Studie

Plocka upp en drivande guide från din DMV eller biblioteket. Guiden har alla de drivande lagar och regler du kommer att testas på när man tar tillståndet testet. Vissa stater har en nedladdningsbar version på nätet, så kolla med din DMV för att se om detta är tillgängligt för dig. Studera guiden tills du känner dig säker på att du kan besvara frågorna korrekt.
Utnämning

Boka tid för att ta tillståndet testet genom att ringa din DMV. På dagen för din tid, ge några identitetshandlingar du kan ha, som en födelseattest, Social Security-kort och pass. Också få en räkning eller försändelse med dig verifiera att du bor i det tillståndet. För minderåriga, kan en förälder gå i god för denna information.
Ta Test


fylla i en ansökan, betala din avgift och göra testet på DMV. Om du passerar, kommer DMV ta ditt foto och utfärda ett tillstånd. Om du misslyckas, boka tid för att göra om testet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145682.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.