Hur Pass ett körkort Driving Skills Test

Du klarade det skriftliga provet och fick en förare tillstånd från den lokala avdelningen av motorfordon eller DMV. Nu är allt som står mellan dig och ett körkort är förarprovet. Självständigt använda en bil erbjuder många möjligheter till arbete och sociala aktiviteter, men du måste passera ett körkort körskicklighet testar att göra det till verklighet. En koncentrerad insats före och under testet kommer att hjälpa dig att göra ett godkänt betyg. Saker du behöver
Drivers handbok med lokala trafikföreskrifter
Visa fler instruktioner
1

få en kopia av de drivande förordningar för ditt område. Amerikanska delstater publicerar en fri förarens handbok med lokala trafiklagar och riktlinjer för körskicklighet du förväntas visa på ditt test. Läs boken flera gånger och engagera de förfaranden för minnet. Följ de beskrivna stegen, såsom kontroll av speglar och blinda fläckar innan ett filbyte.
2

övningsköra så ofta som möjligt med en licensierad förare rider tillsammans i passagerarsätet. Utnyttja den erfarenhet av att förare och ställa frågor om något du inte är helt säker på. Ge dig själv extra tid att bemästra svåra manövrar såsom fickparkering. Addera 3

Ta körning allvar. Tänk på vad du gör istället för att tänka på hur cool du måste titta bakom ratten eller hur bra musiken är. Ta del av hur bilen rör sig, de positioner lane, vridningsvinklar och särskilt den andra trafiken omkring dig. Fokusera din uppmärksamhet på att göra dig själv en bra förare.
4

Gå till DMV mentalt förberedd för testet på ett av datumen i den angivna testning fönstret. Ta med dina drivrutiner tillåter med dig.
5

Spänn fast säkerhetsbältet så fort du stiger in i bilen med DMV testa medlet. Kontrollera alla spegel justeringar omedelbart. Detta kommer att göra ett gott första intryck.
6

besvara alla testarens frågor så kortfattat som möjligt. Det är troligt att agenten kommer att be dig att kontrollera all information som han kopierar från ditt tillstånd på testet papperet. Svara ja eller nej, eller helt enkelt ge den begärda informationen, såsom den korrekta stavningen av ditt namn.
7

Ta riktning från testaren utan misstanke. En testare kommer inte berätta för dig att göra något olagligt eller osäkert att lura dig att göra ett misstag.
8

Följ anvisningarna som beskrivs i förarens instruktionsbok. Om testaren ber dig att dra över till sidan av vägen, låt det vara din chans att slå på riktad signal och kontrollera dina speglar. När hon säger att du ska dra sig tillbaka på vägen, slå på blinkers och kolla speglar och blinda fläckar igen. Vänta en säker öppning i trafiken för att komma in på vägen.
9

Stay lugn i alla lägen, oavsett vad som händer. Om du måste sluta helt plötsligt för en ekorre, låt det inte skramla dig. Bara hålla din uppmärksamhet på att köra säkert. En testare får inte bevilja tillstånd till en förare som är nervös bakom ratten.
10

Undvik tomgång samtal under ditt test. Helt enkelt ta riktning och göra dina drag enligt reglerna. Framför allt frågar inte frågor om körning. Detta är ett test för att visa vad du vet om att köra. Det kommer inte att hjälpa dig att avslöja vad du inte vet.
11

Kontrollera trafik vid korsningar själv. Fråga inte en passagerare, speciellt en DMV testare, för att berätta för dig om det är uppenbart på hans sida.
12

Använd testet som en möjlighet att visa upp alla de färdigheter du har memorerat och praktiseras . Tryggt visa kunskap om förarens handbok i förfaranden som du följer framför testa medlet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145164.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.