Hur man blir en trafiklärare i Australien

Att bli en trafiklärare i Australien kan vara en rolig och lukrativ karriär. Instruktörer ska sprida sina kunskaper och erfarenheter till blivande förare och hjälpa dem att få den kompetens och självförtroende att bli fullt kvalificerade bilister themselves.To bli en instruktör i Australien, måste du ansöka om en instruktör körkort, varefter du kommer att vara berättigade att träna börjar drivrutiner. För att ansöka om denna licens, måste du först uppfylla vissa kriterier, samt visa nödvändig erfarenhet och kompetens bakom ratten. Instruktioner
1

Bedöm din behörighet. För att bli en drivande instruktör i Australien, måste du vara minst 21 år gammal, har haft en fullständig, obegränsad licens i klassen av fordon du vill undervisa i minst tre sammanhängande år, kunna passera en juridisk och trafik Rikspolisstyrelsen certifikat, och medicinskt lämpliga, inklusive att klara en synundersökning

Vissa regioner i Australien också kräver att du först passera en grundläggande matematik test innan bedöma en potentiell instruktör berättigande att bli en instruktör.. Detta säkerställer att en instruktör kan erbjuda exakt vägledning till eleverna när de överväger bränsleförbrukningen och de delar av de olika bedömningar som involverar siffror.
2

Fyll i en ansökningsblankett vid en licensiering centrum. För att uppfylla ansökningsprocessen, måste du kunna leverera din fulla, obegränsad körkort (som är din primära identifikation), och du måste även sekundär identifikation, vilket bör inkludera din fasta, fast adress.

Du kommer också att krävas för att klara ett teoriprov som omfattar 150 frågor, och du måste få 140 av dem rätta för att passera. Om du ansöker om att bli ett tungt fordon instruktör, måste du ta en extra 23-frågan examen, och passerar 21 av frågorna. Motorcykel instruktörer måste passera en separat examen med 13 rätta svar från en eventuell 15.

Slutligen måste du fylla i en ansökningsblankett och lämna två referenser.
P Om du redan har en instruktör licens från utlandet , forskning inom ramen för ömsesidigt erkännande lagen om det är lagligt att använda det i Australien. Om det är, måste du fortfarande ansöka om ett skriftligt meddelande om giltighet, och du kan inte lära eleverna förrän myndigheterna godkänner detta meddelande och skicka tillbaka den till dig. Addera 3

genomgå en läkarundersökning . Besök din läkare för att få en läkarundersökning, och har resultaten skickas till licensiering centrum. Inom den medicinska undersökningen finns det en särskild bedömning av din syn. Om du behöver glasögon eller linser för att köra säkert, så är du skyldig att bära dessa varje gång du kör ett fordon.
4

Pass två praktiska bedömningar efter att du har klarat läkarundersökningen för att slutföra den andra fasen av utvärderingen. Observera, måste du betala en avgift när de genomför detta stadium av tillståndsprocessen.

Den första undersökningen är en praktisk, drivande-baserat test för att bestämma din egen körförmåga. Den andra, med säte i fordonet, bedömer en potentiell instruktörens förmåga att undervisa och instruera eleverna till en lämplig nivå.
5

Betala för och emot din licens. Om du har slutfört alla steg i bedömningsprocessen framgångsrikt, kommer myndigheterna att godkänna din ansökan och skickar dig en instruktör körkort. Denna licens kommer att gälla över hela nationen i Australien. Först efter att du får detta tillstånd blir du berättigad att undervisa köra till studenter i Australien. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145509.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.