Hur får man in i en bil genom stammen

Du har två möjliga förklaringar till varför du är inlåst i en bil trunk: antingen bakluckan stängd på dig av misstag eller att du har lagt in där av en anledning, kanske som ett skämt eller av någon med brottsligt uppsåt. Många bilar har säkerhetsfunktioner utsläpp som kan hjälpa en person ur en sluten trunk. Instruktioner
1

lugn. Bil stammar är inte lufttäta och normalt tar upp till 12 timmar för en innesluten person att bli medvetslös. Det är hyperventilering som dödar, så andas långsamt och slappna av.
2

Look för säkerheten spaken eller tagg innan du försöker komma in i bilen genom de bakre sätena. Många nyare bilar har denna spak. Det lyser i mörkret, och är oftast ljust gul eller orange, och det ligger nära stammen låsmekanismen. Dra spaken eller tagg släpper låset spärren och öppnar bagageluckan.
3

Hitta sätet spärrarna på ryggstöden i bagageutrymmet Om bilen inte har en hävstång för att frigöra stammen låsmekanismen. Sätet frikopplingsmekanismer är oftast i nedre vänstra och nedre högra sidor på ryggstöden som står inför stammen sidan.
4

Dra sätet frigöringsspärrar att låsa bilens baksäte. De bakre ryggstöden kan sedan vikas i två sektioner, i en 60-40 split.
5

Push eller sparka hårt framåt flera gånger mot baksidan av baksätet i avsaknad av sätet frigöringsspärrar eller om du inte kan hitta dem. Denna metod kan också användas på bilar som inte har nedfällbara säten, förutsatt att ingen plåt är mellan stammen och ryggen sits. Ryggen på baksätena är "snap-on" i de flesta fordon, vilket innebär att de pressas på plats med hjälp av flikar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145761.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.