Driving School Instructor Training

trafiklärare kan förvänta sig en timlön i intervallet på $ 12 till $ 18 , enligt 2009 års siffror från Högskolor och Karriär . De flesta arbetstillfällen för trafiklärare är genom antingen den lokala high school eller en kommersiell körskola öppen för allmänheten . Krav

En körskollärare bör vara 21 år eller äldre , en licensierad förare med en ren drivande post och goda kunskaper i engelska . Oftast är en GED eller examensbevis som krävs , samt trafiklärare utbildning och certifiering , en ren bakgrund check , och om undervisning på en high school , en kandidatexamen .
Funktioner

drivande instruktörer måste kolla med sin utrikesdepartementet av motorfordon för att hitta lämpliga utbildningar för att bli licensierad eller certifierade . Typiskt är ett test som krävs för att slutföra processen . Testet innehåller skriftliga och drivande delar .
Alternativ

Ett alternativ ofta tillgängliga är ett community college kurs för att förbereda för förare instruktion . Normalt är 30 timmar i klassrummet timmar kombinerat med on-the - job training med handledning . Vissa licenser delas ut av stater efter att utbildningar som sista timmar eller dagar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145633.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.