Hur du lär din son eller dotter att köra

För vissa tonåringar når 16 års ålder och lära sig att köra är en enorm mål, medan det för andra är det ingen big deal. Oavsett om din son eller dotter är i den första kategorin eller den andra, bör denna artikel hjälpa dig att lära din tonåring att köra. Saker du behöver
säker bil
Patience
Förstå
Stor humor
Persistens
A learnerspassersedel
Visa fler instruktioner
1

Din son eller dotter kommer att behöva en learnerspassersedel för att ens övningsköra. Du måste ha en förare handbok för din hemviststat och vara beredd att ta det skriftliga provet i de flesta stater att erhålla en learnerspassersedel. Ring din lokala Department of Licensing för att ta reda på avgifter och platser för ditt område.
2

När din tonåring har en learnerspassersedel de kommer att vilja köra. Ring ditt försäkringsbolag och ta reda proceduren för att lägga din tonåring att din försäkring.

I vissa fall kan din tonåring köra så länge du är i bilen utan att officiellt läggas på er politik. Det beror på ditt försäkringsbolag om denna policy så se alltid till att ringa och ta reda på innan din tonåring att öva bakom ratten. Addera 3

Gå över utrustningen med din teen före hans eller hennes få bakom ratten.

Se till att de vet exakt var gaspedalen och brytning samt blinkers, blinkers nödsituationer, vindrutetorkare, nödbroms och sätesinställningar.

Glöm inte att diskutera vägmärken samt. De måste förstå vad de olika tecknen betyder såsom kurva framåt eller utbyte.
4

Starta din tonåring ute och kör långsamt och i bostadsområden snarare än på en trafikerad motorväg. Eftersom de blir mer bekväma med detta du kan bedöma när de är redo att gå ut på den öppna motorvägen. Åt gången för att fortsätta lära lättare
5

Practice ett koncept. Exempel: praktik höger visar bara på en dag och vänster varv på nästa
6

Gör din tonåring din chaufför och ge dem massor av praktik.. Ju mer möjligheter de har att öva bättre förare de kommer att vara. Kommer du ihåg när du lärde sig hur man kör? Ge dem möjlighet att lära sig och bli bekväm som förare och uppmuntra kör säkert när de är unga.
7

Diskutera dina förväntningar om att köra med dem försiktigt men bestämt. Under enheter är ofta en bra tid att diskutera detta eftersom de är en "fångenskap" publik och kommer att vara mer benägna att lyssna.
8

Håll lektionerna kort först. 30 minuter åt gången är gott att börja med och är mindre stressande för dig och din tonåring.
9

Registrera din tonåring i en förare utbildning kurs innan låta dem få sin permanent licens. Detta kommer att minska försäkringspremier och extra erfarenhet din tonåring blir i denna klass kommer att kraftigt gynna hans eller hennes körförmåga.
10

Överväg att göra en "Driving kontrakt" med din tonåring. Du kan använda ett av exemplen är i Resurser i den här artikeln eller ändra den för att skapa en egen "Driving Contract".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145157.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.