Hur komma över en trottoarkant utan att skrapa

Att lära sig att manövrera över trottoarkanter och gupp och upp kullar under körning kan vara en svår process. Om du har en bil som är låg på marken, har en hake på baksidan eller är tungt med vikten av flera passagerare eller last, är du sannolikt att "skrapa" när du går över trottoarkanter eller vägbulor. Det finns några knep som kan hjälpa dig att undvika detta krypa-värdig upplevelse. Gång lärt, kommer dessa körteknik blir som en andra natur för dig. Instruktioner
1

Gå över trottoarkanter på en vinkel. Detta fördelar vikten av fordonet, så att varje däck balanserar bilen i tur och ordning. Detta är särskilt effektivt med fordon som har en lång utrymme mellan de främre och bakre däck.
2

Få större däck. Om dina däck är små och bilen redan är låg på marken, kan en lösning vara att höja upp bilen genom att köpa större däck. Även ett par inches gör ofta en skillnad i en sådan situation. Addera 3

Omfördela vikten av personer eller bagage i bilen. Om din bil är fullastad med människor eller saker i ena änden mer än en annan, vanligtvis på baksidan, är det troligt att bilen kommer att skrapa på detta syfte. Försök att fördela din vikt, och du kommer att finna dig skrapa mindre ofta.
4

Ta en hake om du har inget behov av det. Om det finns en hake som väger ner på baksidan av bilen eller skrapa när du går över en trottoarkant eller ett gupp i vägen, och du inte regelbundet använder skumt, ta bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145742.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.